Knk bekliyim eğer öyle bişi varsa nerdebende haqqus İntel 12100f almayı düşünüyorum da aldıktan sonra md4 gelirse çok üzülürüm monitör de yok bende
İyimiş gerçektenBLADE-6600 V1 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-6600 oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5500 ve RX 6600 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
buna da bakabilirsin
bence msı diğer markalardan daha kaliteli gibi benim sistemde full msı, mesela yarın msı rtx 3060 alıcam tam msı olacakMsı sorun o
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanlış yazdım msı olunca ne oluyor
knk herşeyi aynı intel işlemci daha iyi diye biliyorumBLADE-6600 V1 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-6600 oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5500 ve RX 6600 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
buna da bakabilirsin
Vaaybence msı diğer markalardan daha kaliteli gibi benim sistemde full msı, mesela yarın msı rtx 3060 alıcam tam msı olacak
Bende intel seviyom objektif değilimknk herşeyi aynı intel işlemci daha iyi diye biliyorum
bide bak 6650 sistem attı biri fiyata göre iyi ama kasa felan çöpVaay
Bende intel seviyom objektif değilim
rampage marka kasa psu çöp değil orta kalite diyebilirizbide bak 6650 sistem attı biri fiyata göre iyi ama kasa felan çöp
ayn knk diğeri iyi ama kasası fln çok kalitesiz bende alırsam haqqus alcam ama 26 aralığı bekliyomHaqqus daha içime ısındı
Dış görünüşü kötü kralrampage marka kasa psu çöp değil orta kalite diyebiliriz
Bende bekliyim o zamanayn knk diğeri iyi ama kasası fln çok kalitesiz bende alırsam haqqus alcam ama 26 aralığı bekliyom
knk görüntüsü çok kötürampage marka kasa psu çöp değil orta kalite diyebiliriz
ama knk bence İstanbul'daysan bekle çünkü stock az olur intarnette hemen biterDış görünüşü kötü kral
Bende bekliyim o zaman