alperennN
80+ Silver
Kral adammışşınEvde bı pc daha var rx550 phoenix 10100fli sırf bıraderle duo pk atayım diye aldım evdekını ona hedıye edicem
Kral adammışşınEvde bı pc daha var rx550 phoenix 10100fli sırf bıraderle duo pk atayım diye aldım evdekını ona hedıye edicem
Peki kral bu pc geldiğinde hazır kurulu şekilde mi gelecek windows falan ilk defa böyle siteden aldım pc gaminggen aynı zamanda güvenilir miKral adammışşın
Ben de hiç almadigim için ne desem yalan olur ama izlediğim videolar kadarıyla sadece ekran kartı takılı gelmiyor onu kendin takiyon Windows işi de montajlayan adamın keyfine kalmış diye biliyorum zaten bu ikisini yapman en acemi insan için maksimum 1 saatini alır o kadar da sürmezPeki kral bu pc geldiğinde hazır kurulu şekilde mi gelecek windows falan ilk defa böyle siteden aldım pc gaminggen aynı zamanda güvenilir mi
Ekran kartını takabilir miyim acaba benBen de hiç almadigim için ne desem yalan olur ama izlediğim videolar kadarıyla sadece ekran kartı takılı gelmiyor onu kendin takiyon Windows işi de montajlayan adamın keyfine kalmış diye biliyorum zaten bu ikisini yapman en acemi insan için maksimum 1 saatini alır o kadar da sürmez
Sanmamsonra canı belki fh 4 çekebilir bilemeyiz
2 vida sokcen ekran kartı slotunu acican takcan güç pinlerini takcan soktugun vidaları takcan bittiEkran kartını takabilir miyim acaba ben
Kardeşim teşekkür ederim bilgiler için.Sanmam
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 vida sokcen ekran kartı slotunu acican takcan güç pinlerini takcan soktugun vidaları takcan bitti
Ben teşekkür ederimKardeşim teşekkür ederim bilgiler için.
Hayırlı olsunHAQQUS-INTEL V1 / INTEL i3-12100F / MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
HAQQUS-INTEL oyuncu bilgisayarı RX 6600 ekran kartı ve INTEL Core i3-12100F ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr