Neler Yeni

Haqqus rezilliği!! gerçekten sinir bozucu

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Susacam ağzım açılırsa susmam yoksa.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Harmanyos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Harmonyos

yani gerçekten bu adamı boğazından sıkmak nefesini kesmek istiyorum 1 2 saniyeliğine insanların parasına yazık rx550 ne ya 4300tl var en kötü çin malı monitör birde yorumlara bakın daha kötüsü
Aga o fiyata corsair rgb pro koyulmus istemi öneriyor açıkça demiyor ışıklı dolandırıcılık bozdu bunlar kendini

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Aslında sistem o kadar da kötü değil.
Her şey dahil güzel bir sistem olmuş bence.
RX 550 kullanmışlar orası ayrı.
Sorun o değil. 2. El parça kullanıp stok eritiyorlar.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Her malın bir alıcısı var, fiyatına gore. Kaldi ki o kadar kotu değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aç bilgilenelim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu adami savunmuyorum yanlis anlasilma olmasin.
Hayır bak şimdi sistem o kadar kötü değil ama ben en azından 570 falan beklerdim ya da ne bileyim 1650 falan ama adam 4.3k ya bunu yapınca sinirlendim. Şimdi bunu alan adam ölü bir ekran kartı alacak (ölü dememin sebebi bana göre piyasada alınması gereken en düşük kartlar 570 ve 1650 Super) ve pc konusunda bilgilenince aldığına pişman olacak ama her şey için çok geç olacak.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Ben forumda bile bilmediğim konuda yorum yapmıyorum. Endişeleniyorum acaba yanlış bir bilgi verir miyim diye. Ya da önce bir güzel araştırıyorum, sonradan sunuyorum ve kaynaklarımdan bahsediyorum. Ama 100 bin kişiye hitap eden birisi nasıl gönlü rahat bir şekilde bu videoyu çekebilir ki? Neden sunduğu bir şeyi hiç araştırmaz ki? Hadi o kadar kötü yorumu görmüş ve bilgilenmişsin. N11 yorumlarının doğruyu gösterdiğine ve bunca youtube yorumu ve forumun yalan yanlış bilgi verdiğine nasıl ikna olabilirsin ki? Öğrendikten sonra bari kaldır videoyu aldığın parayı geri yolla adamlara ve de ki "olmaz." Hala daha sponsorunu desteklemeye ve ortak olmaya devam ediyorsun. O kadar acizce, ezikçe bir hareket ki...

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hayır bak şimdi sistem o kadar kötü değil ama ben en azından 570 falan beklerdim ya da ne bileyim 1650 falan ama adam 4.3k ya bunu yapınca sinirlendim. Şimdi bunu alan adam ölü bir ekran kartı alacak (ölü dememin sebebi bana göre piyasada alınması gereken en düşük kartlar 570 ve 1650 Super) ve pc konusunda bilgilenince aldığına pişman olacak ama her şey için çok geç olacak.
Katiliyorum 550 cidden cok kotu.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Ben forumda bile bilmediğim konuda yorum yapmıyorum. Endişeleniyorum acaba yanlış bir bilgi verir miyim diye. Ya da önce bir güzel araştırıyorum, sonradan sunuyorum ve kaynaklarımdan bahsediyorum. Ama 100 bin kişiye hitap eden birisi nasıl gönlü rahat bir şekilde bu videoyu çekebilir ki? Neden sunduğu bir şeyi hiç araştırmaz ki? Hadi o kadar kötü yorumu görmüş ve bilgilenmişsin. N11 yorumlarının doğruyu gösterdiğine ve bunca youtube yorumu ve forumun yalan yanlış bilgi verdiğine nasıl ikna olabilirsin ki? Öğrendikten sonra bari kaldır videoyu aldığın parayı geri yolla adamlara ve de ki "olmaz." Hala daha sponsorunu desteklemeye ve ortak olmaya devam ediyorsun. O kadar acizce, ezikçe bir hareket ki...
Para her şeyi yapıyor dostum maalesef.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Para her kapıyı açıyor, ben sana diyim bizlerin sevdiği adamlara milyonlar teklif edilsin, onların içinden muhtemelen %80'i reklam yapar.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
@halil 070
1611071457548.png

Halil bu ne Halil.
(!)

Top Bottom