Rennes
80+ Gold
Dahası
Susacam ağzım açılırsa susmam yoksa.
Her malın bir alıcısı var, fiyatına gore. Kaldi ki o kadar kotu değil.bu kötü bir mal olduğunu değiştirmiyor
Aç bilgilenelim.Susacam ağzım açılırsa susmam yoksa.
Aga o fiyata corsair rgb pro koyulmus istemi öneriyor açıkça demiyor ışıklı dolandırıcılık bozdu bunlar kendini
yani gerçekten bu adamı boğazından sıkmak nefesini kesmek istiyorum 1 2 saniyeliğine insanların parasına yazık rx550 ne ya 4300tl var en kötü çin malı monitör birde yorumlara bakın daha kötüsü
Aga bu adamı gülmek için izliyorum ben
yani gerçekten bu adamı boğazından sıkmak nefesini kesmek istiyorum 1 2 saniyeliğine insanların parasına yazık rx550 ne ya 4300tl var en kötü çin malı monitör birde yorumlara bakın daha kötüsü
Sorun o değil. 2. El parça kullanıp stok eritiyorlar.Aslında sistem o kadar da kötü değil.
Her şey dahil güzel bir sistem olmuş bence.
RX 550 kullanmışlar orası ayrı.
Hayır bak şimdi sistem o kadar kötü değil ama ben en azından 570 falan beklerdim ya da ne bileyim 1650 falan ama adam 4.3k ya bunu yapınca sinirlendim. Şimdi bunu alan adam ölü bir ekran kartı alacak (ölü dememin sebebi bana göre piyasada alınması gereken en düşük kartlar 570 ve 1650 Super) ve pc konusunda bilgilenince aldığına pişman olacak ama her şey için çok geç olacak.Her malın bir alıcısı var, fiyatına gore. Kaldi ki o kadar kotu değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aç bilgilenelim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu adami savunmuyorum yanlis anlasilma olmasin.
Katiliyorum 550 cidden cok kotu.Hayır bak şimdi sistem o kadar kötü değil ama ben en azından 570 falan beklerdim ya da ne bileyim 1650 falan ama adam 4.3k ya bunu yapınca sinirlendim. Şimdi bunu alan adam ölü bir ekran kartı alacak (ölü dememin sebebi bana göre piyasada alınması gereken en düşük kartlar 570 ve 1650 Super) ve pc konusunda bilgilenince aldığına pişman olacak ama her şey için çok geç olacak.
Para her şeyi yapıyor dostum maalesef.Ben forumda bile bilmediğim konuda yorum yapmıyorum. Endişeleniyorum acaba yanlış bir bilgi verir miyim diye. Ya da önce bir güzel araştırıyorum, sonradan sunuyorum ve kaynaklarımdan bahsediyorum. Ama 100 bin kişiye hitap eden birisi nasıl gönlü rahat bir şekilde bu videoyu çekebilir ki? Neden sunduğu bir şeyi hiç araştırmaz ki? Hadi o kadar kötü yorumu görmüş ve bilgilenmişsin. N11 yorumlarının doğruyu gösterdiğine ve bunca youtube yorumu ve forumun yalan yanlış bilgi verdiğine nasıl ikna olabilirsin ki? Öğrendikten sonra bari kaldır videoyu aldığın parayı geri yolla adamlara ve de ki "olmaz." Hala daha sponsorunu desteklemeye ve ortak olmaya devam ediyorsun. O kadar acizce, ezikçe bir hareket ki...
Para her kapıyı açıyor, ben sana diyim bizlerin sevdiği adamlara milyonlar teklif edilsin, onların içinden muhtemelen %80'i reklam yapar.Ben forumda bile bilmediğim konuda yorum yapmıyorum. Endişeleniyorum acaba yanlış bir bilgi verir miyim diye. Ya da önce bir güzel araştırıyorum, sonradan sunuyorum ve kaynaklarımdan bahsediyorum. Ama 100 bin kişiye hitap eden birisi nasıl gönlü rahat bir şekilde bu videoyu çekebilir ki? Neden sunduğu bir şeyi hiç araştırmaz ki? Hadi o kadar kötü yorumu görmüş ve bilgilenmişsin. N11 yorumlarının doğruyu gösterdiğine ve bunca youtube yorumu ve forumun yalan yanlış bilgi verdiğine nasıl ikna olabilirsin ki? Öğrendikten sonra bari kaldır videoyu aldığın parayı geri yolla adamlara ve de ki "olmaz." Hala daha sponsorunu desteklemeye ve ortak olmaya devam ediyorsun. O kadar acizce, ezikçe bir hareket ki...