Evet sonradan ekledim.RX 550 kullanmışları sonradan eklemişsin.
Neyse boşver şu dünyaya dönüşen Steam oyun simgesini nasıl düzeltirim?Evet sonradan ekledim.
Onu bilmiyorum ya.Neyse boşver şu dünyaya dönüşen Steam oyun simgesini nasıl düzeltirim?
Denedim olmadı. Aile paylaşımı yapmıştım başka bir hesaba sonra böyle oldu.Onu bilmiyorum ya.
Sanırsam ilk başta oyunun dosyalarından oyunun logosunu bulacaksın.
Sonra da dünya olan simgeye sağ tıklayıp simgesini değiştireceksin.
Ben öyle biliyorum.
Bunu dene bi de.Denedim olmadı. Aile paylaşımı yapmıştım başka bir hesaba sonra böyle oldu.
Some Haqquş problems...
yani gerçekten bu adamı boğazından sıkmak nefesini kesmek istiyorum 1 2 saniyeliğine insanların parasına yazık rx550 ne ya 4300tl var en kötü çin malı monitör birde yorumlara bakın daha kötüsü
Alan kişilerin %90'ı için 5-6 saniyede açılması ve RGB olması yetiyor. Ama g()tünden element uyduranlar da az değil. Biri eski nesil işlemci var diyordu meselaAlıntıyı görüntüle Kendileri şöyle bir açıklama yapmışlar.
bana para versinler bende överim arkadaşlar hepimiz överiz adamın çocukları var ailesi var para vermişlerdir yani adam iyi olmadığını biliyor zaten
yani gerçekten bu adamı boğazından sıkmak nefesini kesmek istiyorum 1 2 saniyeliğine insanların parasına yazık rx550 ne ya 4300tl var en kötü çin malı monitör birde yorumlara bakın daha kötüsü