TahaCel
80+ Gold
Dahası
bişey fark ettim arkadaki kasada ekran kartının sadece 2 fanı dönüyor neden
öylede ne zamandır oynuyorsunuzKlavye ile oynuyorum. Ciddi bir şekilde sarıyor.
Girdiğim odalarda en an 60 kişi oluyor. Zaten oyunda başka bir yer yokmuş gibi, herkes tünel ve otobanda olduğu için Rasgele yarışıyoruz vallahi.
Ozaman orda spec delta rgb yi rampage nin çöp psulu bir kasa-psu sunu yap ssd yi kronik sorunlu bir ssd ile değiştir 4000 bütçenden artanı @Furkan Aslan a verirsinŞu an 1 tane bundan iyi bir sistem toplamak zor olmamalı. Aynen bayağı güncelmiş belleğin linki kırık. Ayrıca bütçemiz 4000 TL. 200 TL'yi Furkan Aslan karşılayacak sanırım.
Ben Vatan fanboyu değilim ama siz ağır Vatan haterisiniz.
Işığı da yanmıyor soldaki fanın. Kronik sorunu rogun. O ışıklar yavaş yavaş azala azala gidiyor. Ama yapılması ucuz tekrardan.bişey fark ettim arkadaki kasada ekran kartının sadece 2 fanı dönüyor neden
Hem zaten o parçaları değişince 1650s kalıyor haqqus luk sistem aslında dediğim o sistemi yapması lazımOzaman orda spec delta RGB yi rampage nin çöp psulu bir kasa-psu sunu yap ssd yi kronik sorunlu bir ssd ile değiştir 4000 bütçenden artanı @Furkan Aslan a verirsin
Bak şimdi seni rezil etmeyim diye sistem atmadım şimdi atacağım :Şu an 1 tane bundan iyi bir sistem toplamak zor olmamalı. Aynen bayağı güncelmiş belleğin linki kırık. Ayrıca bütçemiz 4000 TL. 200 TL'yi Furkan Aslan karşılayacak sanırım.
Ben Vatan fanboyu değilim ama siz ağır Vatan haterisiniz.
Bayağıdır oynuyorum hocam. Fakat Ultra ayar olmadığı için tam zevk alamıyorum. İnş ekran kartını değiştirdiğim zaman, Ultra ayara alıp. Şu an ki zevkimi 5'e katlayacağım.öylede ne zamandır oynuyorsunuz
ucuz etin yahnisi yavan olur hocamIşığı da yanmıyor soldaki fanın. Kronik sorunu rogun. O ışıklar yavaş yavaş azala azala gidiyor. Ama yapılması ucuz tekrardan.
Ne? HaQQuS'un sisteminde gayet kaliteli parçalar var.O zaman orada Spec Delta RGB'yi Rampage'nin çöp PSU'lu bir kasa ve PSU yap. SSD'yi kronik sorunlu bir SSD ile değiştir 4000 TL'den artanı @Furkan Aslan'a verirsin.
hele sen bi g29 al önce o bile 50 kat zavk verir çukura girdiğinde direksiyon da küt diye hissettiriyor sanaBayağıdır oynuyorum hocam. Fakat Ultra ayar olmadığı için tam zevk alamıyorum. İnş ekran kartını değiştirdiğim zaman, Ultra ayara alıp. Şu an ki zevkimi 5'e katlayacağım.
Rampage PSU ile hayatında başarılar derim de o C4 patlar fazla uzun olmaz hayatın.Ne? HaQQuS'un sisteminde gayet kaliteli parçalar var.