Offf,off sus artık. O kadar param yok Aklıma düşürmehele sen bi g29 al önce o bile 50 kat zavk verir çukura girdiğinde direksiyon da küt diye hissettiriyor sana
Offf,off sus artık. O kadar param yok Aklıma düşürmehele sen bi g29 al önce o bile 50 kat zavk verir çukura girdiğinde direksiyon da küt diye hissettiriyor sana
Ben bu sistem için konuşmadım zaten o dediğim sistem tam haqquş luk sistem zaten yapmadığı şey değilNe? HaQQuS'un sisteminde gayet kaliteli parçalar var.
bende kullanıyorum 3senedir elektrik gittiği zaman bile sağlamRampage PSU ile hayatında başarılar derim de o C4 patlar fazla uzun olmaz hayatın.
Rezil oldum gerçekten. Şu an bu mesajı yazarken canım acıyor. 10100F, 3100'den daha güçlü bir işlemci. Ama bunun tartışmasını bu forumda yaparsak iş çok değişir.Bak şimdi seni rezil etmeyim diye sistem atmadım şimdi atacağım :
Alıntıyı görüntülePollux 3AN - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3AN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
PLX200 koduyla 200 lira indirimli.
Tabii, Abdullah Hacigul'un topladığı sistemlerdeki GamePower PSU'dan çok farklı.Rampage PSU ile hayatında başarılar derim de o C4 patlar fazla uzun olmaz hayatın.
nE O paraya 10100F RX570 gözün kapalı toplarsın.Adamı kötülemek yanlış olmuş.Belki 1650 yerine rx 570 daha iyi bir kart.Fakat bütçe belli.Tutupta bu bütçe ile daha ne kadar f/p PC toplanır bilemem artık.Ama ekran kartı haricinde oyun oynamak gibi işler için,oynayan kişiyi tatmin edecektir ziyadesiyle.Burada kimsenin kimseyi gömmeye hakkı yok maalesef
Stock halde daha güçlü.Rezil oldum gerçekten. Şu an bu mesajı yazarken canım acıyor. 10100F, 3100'den daha güçlü bir işlemci. Ama bunun tartışmasını bu forumda yaparsak iş çok değişir.
Abdullah abi hangi sistemde GamePower kullanmış?Tabii, Abdullah Hacigul'un topladığı sistemlerdeki GamePower PSU'dan çok farklı.
Off, bunun tartışmasına girmek istemiyordum ama her türlü gireceğiz sanırım. Sen bunun 4.2 GHz olma garantisini neye göre veriyorsun? Ayrıca 4.2 GHz olunca performansının 3100'den üstün olduğunu kim söylüyor?Stock halde daha güçlü.
1650S ve B450 koydum.
B450 ile rahatlıkla 4.2GHz yaparsınız 10100F'i ağlatırsınız.
yazık kafanıza diyorum başka bir şey demiyorumŞu an 1 tane bundan iyi bir sistem toplamak zor olmamalı. Aynen bayağı güncelmiş belleğin linki kırık. Ayrıca bütçemiz 4000 TL. 200 TL'yi Furkan Aslan karşılayacak sanırım.
Ben Vatan fanboyu değilim ama siz ağır Vatan haterisiniz.