Neler Yeni

harçlığımı nasıl çıkartabilirim en az 2k

ömer 56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ömer faruk ellialtıoğlu
bıraz video editleme bilgim var bilgisayarım var ınternet uzerınden nasıl harclıgım cıkartabılırım cok az olmayacak şekilde en az 2k

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
bıraz video editleme bilgim var bilgisayarım var ınternet uzerınden nasıl harclıgım cıkartabılırım cok az olmayacak şekilde en az 2k
dropshipping ama ağır gelebilir yaş kaçtı? veya oyun tavsiyesi yapabilirsin örneğin patates pcler için oyunlar diye veya logo tasarımı yapabilirsin çok seçenek var

ömer 56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ömer faruk ellialtıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dropshipping ama ağır gelebilir yaş kaçtı? veya oyun tavsiyesi yapabilirsin örneğin patates pcler için oyunlar diye veya logo tasarımı yapabilirsin çok seçenek var
14 yaşındayım küçük gelebılırım ama hayatım bılgısaayr ıle gectı oyunlarda sureklı bıseyler sattım ve para kazanmaya hırslıyım orta hallıyız ama babamı yormak ıstemıyorum ve kendım kazanıp kendım yemek ıstıyorum ve logo tasarımını nerden yapabılırım dropshoppıngı veya bıraz arastırmıstım dropshopıngı o gercekten agır

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
14 yaşındayım küçük gelebılırım ama hayatım bılgısaayr ıle gectı oyunlarda sureklı bıseyler sattım ve para kazanmaya hırslıyım orta hallıyız ama babamı yormak ıstemıyorum ve kendım kazanıp kendım yemek ıstıyorum ve logo tasarımını nerden yapabılırım dropshoppıngı veya bıraz arastırmıstım dropshopıngı o gercekten agır
bende büyük değilim 13 yaş ama 10 yaşında logo tasarlayıp oyun parasıyla sattığımı hatırlıyorum durumumuz da iyiydi logo için ps cs6 öneririm basit bir uygulama birde youtubea yazarsan logo tasarımı yapımı diye çıkacaktır 10 15tlye satarsın

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562