Neler Yeni

hard disk içerisindeki verileri silme

Eren...

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren
merhaba şuan bilgisayarımda 1 tane m2 ssd var ve windows 11 işletim sistemi kurulu ve elimde 1 adet daha içerisinde windows 10 işletim sistemi kurulu olan bir hard disk var m2 ssd deki işletim sistemine hiçbir zarar vermeden o hard diske nasıl format atabilirim veya içerisindeki bütün verileri nasıl silebilirim

A320M

80+
Sisteme HDD yi bağla, PC açıldığında "D: E: F:" hangi disk ise sağ tıkla biçimlendir de...

Eren...

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sisteme HDD yi bağla, PC açıldığında "D: E: F:" hangi disk ise sağ tıkla biçimlendir de...
ama HDD nin içerisinde windows 10 işletim sistemi kurulu benim bilgisayardada M2 SSD windows 11 işletim sistemi kurulu HDD yi takıp bilgisayarı çalıştırdıgımda herhangi bir sorun yaşamadan direkt windows 11 işletim sistemi açılıp flash bellekteki verileri silmek kadar kolay bir şekilde HDD yi biçimlendirebilecekmiyim

Eren...

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu hdd yi satacağım için hdd yi biçimlendirdikten sonra içerisindeki tüm veriler bilgiler kesin olarak silinecekmi ve içerisindeki işletim sistemine ne olacak sattığım kişi kullanmak istediğinde flash bellek üzerinden format atıp bir işletim sistemi kurmasımı gerek

A320M

80+
bu hdd yi satacağım için hdd yi biçimlendirdikten sonra içerisindeki tüm veriler bilgiler kesin olarak silinecekmi ve içerisindeki işletim sistemine ne olacak sattığım kişi kullanmak istediğinde flash bellek üzerinden format atıp bir işletim sistemi kurmasımı gerek
Yukarıdaki işlemi yaptığında içinde işletim sistemi vs. kalmayacak, siliniyor zaten. Alan kişi usb yi takıp içi boş olan hdd ye windows kuracak. (hdd yi satmadan önce komple temizlemek istiyorsan araştır bununla ilgili bir sürü program var. "Eraser" vs. gibi...)

Top Bottom