Hard disk nereden alınır

Mithraa

80+
Reaksiyon skoru
3
500gb harddisk alacağım trendyol hepsiburada gibi yerlere baktığımda yorumlar hep 2.el geldi bozuk geldi kullanılmış falanla dolu nereden güvenli alabilirim? Uygun olursa sevinirim

ver parayı amazon dan ve satıcısı amazon olan bir urun al

Satıcısının Hepsiburada ve Amazon olmasına dikkat ederek; ilk olarak Amazon'dan ikinci sırada Hepsiburada'dan alış veriş yapmanızı tavsiye ederim.

incehesap, itopya, teknobiyotik gibi yerlerden veya amazon/hepsiburada'nin kendi sattığı ürünlerden alabilirsiniz

500gb harddisk alacağım trendyol hepsiburada gibi yerlere baktığımda yorumlar hep 2.el geldi bozuk geldi kullanılmış falanla dolu nereden güvenli alabilirim? Uygun olursa sevinirim
Geçenlerde forumda bir arkadaş konu açmıştı. Trendyol da bir marka HDD'nin sahteleri satıyorlarmış. Şuan konuyu kimin açtığını hatırlayamadım. Fakat alıcaksan HepsiBurada ya da Amazon üstünden al bir problem yaşayacağını düşünmüyorum.

Pekinteşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu harddisk i alıyorum özellikleri falan iyi mi? yorumlarda bad sector hatasindan bahsetmişler
amazon kendi satmıyor

1661806477026.png

https://www.hepsiburada.com/wd-blue...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.57.3 bunu alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,907
Üyeler
188,181
Son üye
emrasln01
Geri