WD Blue WD10EZEX 3.5" SATA 3 7200 RPM 1 TB 64 MB Cache HDD Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) Kullanıyorum memnunumÖncelikle hepinize merhaba.
SSD dolduğu için bir HDD almam gerekiyor bütçem 400tl önerilerinizi bekliyorum.
o model çok sesli diye duydumHdd 3.5 Sata3 7200 1tb Seagate Barracuda Guardian St1000dm010 64mb Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hdd 3.5 Sata3 7200 1tb Seagate Barracuda Guardian St1000dm010 64mb arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
knk çok ses yaparmı?![]()
SEAGATE BARRACUDA 1 TB 7200RPM NCQ SATA III 64MB 210MB/S 55TB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
SEAGATE BARRACUDA 1 TB 7200RPM NCQ SATA III 64MB 210MB/S 55TB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ses konusunda bir fikrim yok kusura bakama.o model çok sesli diye duydum
knk çok ses yaparmı?
2 senedir taş gibi çalışıyor wd blue 1tb hdd var bende ne drop oldu ve kasma donma hata takılma oldu bence güzel hddhocam ben de HDD alacaktım dün siparişi iptal ettim
seagate çok ses yapıyormuş
wdde oyunlarda drop oluyormuş
biraz daha koyup 500gblık ssd almak en iyisi bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardım - Çok kararsız kaldım arkadaşlar bi el atın wd vs seagate
wd blue kullanıyorum gayet sessiz, üzerinde oyun kurulursa ara ara droplar oluyordonanimarsivi.com
bu da benim konum bak bi istersen
İnşallah çıkmaz ama teknoloji bu sonuçta şans işiaga alıyom inş bir sıkıntı çıkmaz