Harddisk almak mantıklı mı? Yoksa ssd mi

Awolth

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2500
Yeni hazır kasa aldım ancak ssdi kısmı 1 tane var 500gb ssdi gelicek oraya ekstra olarak 1tb takmak istiyorum ancak 1 ssd yeri var fazla paramda yok ssdi yeri almak için sizce sat ssd mi almak mantıklı yoksa harddisk mi ben oyun oynamak için aldım kasayı yetkili abiler yardımcı olursa sevirinim

Yeni hazır kasa aldım ancak ssdi kısmı 1 tane var 500gb ssdi gelicek oraya ekstra olarak 1tb takmak istiyorum ancak 1 ssd yeri var fazla paramda yok ssdi yeri almak için sizce sat ssd mi almak mantıklı yoksa harddisk mi ben oyun oynamak için aldım kasayı yetkili abiler yardımcı olursa sevirinim
SSD daha çok bütçe gerektiren bir birim eğer Fotoğraf ve basit şeyleri depolamak vs... için kullanacaksanız güzel bir HDD yeterli olacaktır ama ana odak hız ise SSD tabii ki.

depolama olarak mı kullanılacak eğer işletim sistemi kuracaksanız ssd almak daha mantıklı

Kısaca: Oyun ve hız için SSD, fotoğraf vs için ise HDD almanız gerekiyor.

Cevap verenlerden kimse mesajinizi tamamen okumamis :)
Anladigim kadariyla anakartta 1 adet m.2 slotu var, eger oyleyse sata bir SSD alin, Sata SSD m.2 slotuna degil Sata kablosuyla baglanir, m.2 lere gore daha yavastir ama oyunda farkini cok anlamazsiniz, zaten loadinglerde farkini gosterir SSD ler, her turlu HDD den iyidir, alin ve ona kurun oyunlarinizi, 500gb olana da sistem kurarsiniz. 500gb hem sistem hem oyunlar icin yetersiz olur. 1-2 oyun da oraya atarsiniz isterseniz, çok şişirmeyin sistemin oldugu diski işletim sistemini yavaşlatır o durumda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,291
Üyeler
185,247
Son üye
nNack
Geri