Neler Yeni

Harddisk bozulmadan önce format attırdım harddisk alırsam format atmaya gerek kalırmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan
Selamın aleyküm
İki sene önce bilgisayarım yavaşladığı için format atmaya götürdüm adam harddisk arızalı dedi ben takmadık format attırdım eve geldim oyunlarımı yükledim cs falan oynamaya başladım ama sürekli drop yemeye başladım bilgisiyr geç açılmaya başladı daha sonrada açılmamaya harddisk temelli gitmişti max bütçem 250 tl harddisk mi alıyım ssd mi ssd james dankey in var 240 ggblık hadi aldık diyelim taktığımda bilgisiyr çalışıcakmı yoksa yine format mı atmak gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tufan Kürşat
Aleyküm Selam
Evet yeni ssd aldığınızda ona format atıp windowsu yüklemeniz gerekecek.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Ona windows'u kurmanız lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hdd veya ssd taktığımda ekran gelmicekmi illa windos kurma cdsi mi almam lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Batuhan KARALAR
Instagram
batuhan.karalar
Twitter
365batuhan
Selamın aleyküm
İki sene önce bilgisayarım yavaşladığı için format atmaya götürdüm adam harddisk arızalı dedi ben takmadık format attırdım eve geldim oyunlarımı yükledim cs falan oynamaya başladım ama sürekli drop yemeye başladım bilgisiyr geç açılmaya başladı daha sonrada açılmamaya harddisk temelli gitmişti max bütçem 250 tl harddisk mi alıyım ssd mi ssd james dankey in var 240 ggblık hadi aldık diyelim taktığımda bilgisiyr çalışıcakmı yoksa yine format mı atmak gerekiyor
İşletim sistemi bozulan harddiskinin içinde kaldığı için yeniden işletim sistemi kurman gerekecek. Bu arada zorunlu değil ama noktalama işaretleri kullansan fena olmaz, okurken zorlandım :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tufan Kürşat
Evet malesef. Her ne kadar tavsiye etmesem de çok ucuza key satıyorlar. Kutulu orjinal satanlar da var.
Windows keyi alırsanız 4gb üstü usb bellek gerekecek.

Evet malesef. Her ne kadar tavsiye etmesem de çok ucuza key satıyorlar. Kutulu orjinal satanlar da var.

Yapmayın allah aşkına cd mi alcak evde flash hazırlasın ha hazırlamayı bilmiyorsa pc tamircisine götürsün windows 10 kurabilir misiniz demesi yeterli olur

Hayır evde başka pc den windows 10 flash belleği hazırlayıp kurabilirsin youtube da var (technopat shiftdeletenet videolarını paylaşmıştı ben işimi öyle hallettim ) eğer yapamam dersen herhangi bir pc tamircisine götür ve de ki bilgisayarıma windows 10 kurabilirmisiniz olay budur kolay gelsin

xAhmetBilgin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ahmet Bilgin
işletim sistemsiz gelir win 10 uefi kurmalısınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan
Hayır evde başka pc den windows 10 flash belleği hazırlayıp kurabilirsin youtube da var (technopat shiftdeletenet videolarını paylaşmıştı ben işimi öyle hallettim ) eğer yapamam dersen herhangi bir pc tamircisine götür ve de ki bilgisayarıma windows 10 kurabilirmisiniz olay budur kolay gelsin
Win 7 veya 8 kursam olmazmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan

32 gb belleğim var sorun değilde bu 50 tllik şeyi aldığımda cd de gelecekmi yoksa e postadan sadece key mi atıcaklar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,793
Üyeler
163,220
Son üye
VixToix037
Top Bottom