Neler Yeni

Harddisk için sata kablosunun uyumluluk sorunu yada bir problemi hakkında

Semihk34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Semih Kalaycı
Öncelikle selamlar yeni bilgisayar aldım.240 Gb ssd si vardı.Her neyse önceki bilgisayarımdan kalma harddiskimi takacaktım ama 2 tane taktığımız kablonun büyük olanı var iken küçük olanı yok.Bu kablolardan sanırım internette yada bilgisayarlarda satılıyor ama anakartla uyumluluk sorunu olur mu yada bir problem olur mu diye korkuyorum açıkçası.Bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
Kardeşim sana gerekli olan yalnızca sata kablosu uyumluluk problemi de yaşamazsın tek tip olur

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
Yani herhangi bir sata kablosunu kullanırsam bir problem olmaz diyorsun hocam.Teşekkür ederim
Yok yalnızca ssd yi taktığın gibi Harddiski de takacaksin. Gerekli olan bir sata kablosu birde psudan gelen kablo bu kadar. Taktiktan sonra Harddiski tanıtmayı unutma bilgisayara.

Semihk34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Semih Kalaycı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok yalnızca ssd yi taktığın gibi Harddiski de takacaksin. Gerekli olan bir sata kablosu birde psudan gelen kablo bu kadar. Taktiktan sonra Harddiski tanıtmayı unutma bilgisayara.
Tamamdır gerçekten çok teşekkür ederim.Kafam karışmıştı iyi oldu bu bilgi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki son olarak kusura bakma çok soruyorum ama o harddiskte windows 7 yüklüydü.Bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleme:

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
Tamamdır gerçekten çok teşekkür ederim.Kafam karışmıştı iyi oldu bu bilgi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki son olarak kusura bakma çok soruyorum ama o harddiskte windows 7 yüklüydü.Bir sorun yaşar mıyım?
Harddiski biçimlendirirsin bağladıktan sonra bir sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,597
Üyeler
167,685
Son üye
cadeem
Top Bottom