Harddisk mi? SSD mi?

fatyH

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
269
Arkadaşlar 250 tl gibi bütce var şimdi bişey sorcam, şimdi 240gb ssd 250 civarında ama 1tb harddisk de aynı fiyat benim için yer önemli ama ssd de daha hızlı, karar veremedim yani 240 gb yer için değermi 2side aynı fiyat gta5 fln yüklesem 90 gb o zaten pay day 2 var 70gb kara veremedim hdd mi ? ssd mi ?
Bide ssd aldım "varsayımı" yaparsam sistem şuanki harddisktemi kalmalı yoksa ssd'yemi kurmalıyım baştan.
Tek tek cevaplarsanız sevinirim.

Dostum ne yapacağına biz karar veremeyiz, olay sende bitiyor.
Bide ssd aldım "varsayımı" yaparsam sistem şuanki harddisktemi kalmalı yoksa ssd'yemi kurmalıyım baştan.
Eğer işletim sistemin bir HDD'de ise ve sen SSD alırsan işletim sistemini kesinlikle SSD'ye kurmalısın, sistem çok tepkisel hale geliyor.

Dostum ne yapacağına biz karar veremeyiz, olay sende bitiyor.

Eğer işletim sistemin bir HDD'de ise ve sen SSD alırsan işletim sistemini kesinlikle SSD'ye kurmalısın, sistem çok tepkisel hale geliyor.
peki ssd mi alayım hdd mi arada dağlar kadar gb var.
Post automatically merged:

Oyun oynayacaksan 240 GB Ssd yetmez
1 TB HDD daha iyi olur
param olsada ben alsam :)

Arkadaşlar 250 TL gibi bütce var şimdi bişey sorcam, şimdi 240gb ssd 250 civarında ama 1tb harddisk de aynı fiyat benim için yer önemli ama ssd de daha hızlı, karar veremedim yani 240 gb yer için değermi 2side aynı fiyat gta5 fln yüklesem 90 gb o zaten pay day 2 var 70gb kara veremedim HDD mi ? ssd mi ?
Tek tek cevaplarsanız sevinirim.
Sende hdd varsa ssd almalısın 240 gb ta olsa

Elinde HDD varsa SSD al. Çünkü gerçekten işletim sistemini içerisine kurduğunda çok hızlı çalışıyor, bilgisayar çok hızlı çalışıyor.
Evet işletim sistemini SSD'ye kur.
peki bir şey sorcam suan hdd de sistem nasıl ssd ye alınıyor.

Oyun arşivi yapacaksan SSD'nin boyutu yetmeyebilir, o yüzden HDD daha garanti.
işte onu diyorum yani suanki oyunlarım yaklaşık 160 gb fln hdd 320 gb 80 boş yer var. ssd az yer var o sıkıntı.

Sende HDD varsa ssd almalısın 240 gb ta olsa
hdd 320 gb 80gb boş yer var.

Sistemi tabii ki ssd ye yüklemelisin ayrıca bende şuan LOL, Valorant,CS,Gta 5, Watch DOgs,ets,minecraft,left4dead steam ve birkaç uygulama daha var kapladığı yer 250GB.
Benim önerim SSD alman yönünde olur.
ssd ye nasıl taşınıyor sistem bide ssd ye taşırsam ne kadar yer kaplar.

peki bir şey sorcam suan HDD de sistem nasıl ssd ye alınıyor.
Daha önce hiç öyle bir şey yapmama gerek olmadi, bu sebeple nasıl yapıldığını bilmiyorum. Ancak yapılabildiği kesin. Youtube'dan arastirabilirsin, illaki birisi bunun hakkında video yapmıştır.

Geri