yetmez ber reis sürekli oyun oynayan birisiyim ve genelde burada internet sürekli kesildiği için oyunlarımı depolamam gerekiyor mecburen 480 gerek :/240 GB yetmez mi?
Onunda çoğaltıcısını yapmışlardır gerçi ne kadar sağlıklı olur bilemem amareis demesi kolay benim kasama maksimum 2 tane HDD/ssd takılıyor ve zatewn 2 tane takılı eğerki bir ssd almam gerekirse minimum 480 gb'lık bir ssd almam gerek ve o büyükjlükteki ssd ler gerçekten pahalı
low levcel nasıl format atılır bir bilgin var mı ?low level format at %90 cıvarı performans verıyor
sana vıdeo atıcam onun ıle yap daha saglıklılow levcel nasıl format atılır bir bilgin var mı ?
low levcel nasıl format atılır bir bilgin var mı ?
reis o çoğaltıcılar şu an eklran kartının ekstra güç slotuna bağlı yani sadece 2 tane takabiliyorumOnunda çoğaltıcısını yapmışlardır gerçi ne kadar sağlıklı olur bilemem ama
Anladım bende 240 gb ssd aldımda doldu dolucak 320 gb boşta hdd var onu kullanırım olmazsadıskı aldıgın zamankı hale getırıyor yanı butun sectorler silinip bastan yapılıyor ve sıfır oluyor
Anladım hocam o zmn bütçe hakkında bişeler yapabilirsen ssd al derim sana bende yeni geçtim kendime çok kızıyorum şimdiye kadar neyi beklemişim anlamıyorumreis o çoğaltıcılar şu an eklran kartının ekstra güç slotuna bağlı yani sadece 2 tane takabiliyorum
Anlıyorum. Allah yardımcın olsun. Forumdaki arkadaşlar sana daha çok yardım edecektir Kusura bakma.yetmez ber reis sürekli oyun oynayan birisiyim ve genelde burada internet sürekli kesildiği için oyunlarımı depolamam gerekiyor mecburen 480 gerek :/
Teşekkür ederimAnlıyorum. Allah yardımcın olsun. Forumdaki arkadaşlar sana daha çok yardım edecektir Kusura bakma.
-_-çok gizli bilgi
ssd al