Neler Yeni

Harddiski takınca PC açılmıyor

Zyro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Taş
Merhaba arkadaşlar. Eski bilgisayarımdan kalma bir harddisk var aile fotoğraflarının içinde olduğu çok önemli bir harddisk. 2 yıldır yeni bilgisayarımı kullanıyorum ve hiç takmayı denememiştim. Bugün merak edip takayım dedim ama harddiski takınca PC açılmıyor anakart logosunun olduğu yerde takılı kalıyor ne yapmalıyım?
Not: bu bilgisayara daha önce bu harddisk dahil hiç harddisk takmadım

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
İçinde Windows varsa çakışıyor olabilir veya HDD hasarlı olabilir.

Arda_07

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Eski bilgisayarımdan kalma bir harddisk var aile fotoğraflarının içinde olduğu çok önemli bir harddisk. 2 yıldır yeni bilgisayarımı kullanıyorum ve hiç takmayı denememiştim. Bugün merak edip takayım dedim ama harddiski takınca PC açılmıyor anakart logosunun olduğu yerde takılı kalıyor ne yapmalıyım?
eski hdd de legacy kuruluysa yenide uefi kuruluysa normaldir

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,308
İsim
Semih Boran
Boot sıralamasını kontrol edin. Olmazsa SATA to USB adaptör alın. 3.5" ise ek olarak güç adaptörü gerekecek adaptörün çalışması için.

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük
biostan en alt sıraya cekin 1. sıradaysa harddiski öyle deneyin olmazsa harddisk bozulmuştur acılmazsa harddisk veri kurtarma işi yapan bilgisayarcılar var istanbulda veya başka şehirde onlar kurtarıyor

Zyro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biostan en alt sıraya cekin 1. sıradaysa harddiski öyle deneyin olmazsa harddisk bozulmuştur acılmazsa harddisk veri kurtarma işi yapan bilgisayarcılar var istanbulda veya başka şehirde onlar kurtarıyor
IMG_20230711_115503.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam olarak nasıl sırasını değiştiregim?

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam olarak nasıl sırasını değiştiregim?
işletim sistemin hangisiyse onu 1. sıraya al en üste tıkla sonra işletim sisteminin kurulu olanı sec sonra 2. ye tıkla o calıstıramadın harddiski ona al sonra kaydet cık bilgisayarı bidaha ac bakalım olcakmı hocam

Zyro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işletim sistemin hangisiyse onu 1. sıraya al en üste tıkla sonra işletim sisteminin kurulu olanı sec sonra 2. ye tıkla o calıstıramadın harddiski ona al sonra kaydet cık bilgisayarı bidaha ac bakalım olcakmı hocam
Hocam sırasını degiştiremiyorum. Yön tuşlarıyla aşağıya inmiyor

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük
Top Bottom