Bu rehberi uygulayın;beyler pc ye 2tb harddisk taktım disk yönetimine girdiğimde bu uyarı çıkıyor ne yapmalıyım?
Alıntıyı görüntüle
rehberi zaten okudum ama gpt yi seçtiğimde hata veriyorBu rehberi uygulayın;
Rehber - Disk Alındıktan Sonra Yapılması Gereken İşlemler
Selamlar, kendime M2 SSD aldım. Hazır almışken böyle bir rehber yapayım dedim. Sanırım daha önce yapılmamıştı. Hadi başlayalım! M2 SSD'yi bilgisayara montajladım bundan sonra yapılacak ilk adım. Diski aktifleştirmek. 1.Adım Başlangıç düğmesine sağ tıklayın ve Disk Yönetimi seçeneğine tıklayın...forum.donanimarsivi.com
SATA güç kablosunu kontrol edin mümkünse başka SATA güç portu bağlayın.rehberi zaten okudum ama gpt yi seçtiğimde hata veriyor
başka sata kablosu ve güç kablosuyla da denedim olmuyor böyle gözüküyorSATA güç kablosunu kontrol edin mümkünse başka SATA güç portu bağlayın.
SATA veri kablosunu da kontrol edin.
Yine mi hata veriyor?başka sata kablosu ve güç kablosuyla da denedim olmuyor böyle gözüküyorAlıntıyı görüntüle
evetYine mi hata veriyor?
Var olmayan bir aygıt hatası de mi?
aynen var olmayan bir aygıt hatasını veriyor daha yeni aldım hardiski 2tb seagate barracudaVar olmayan bir aygıt hatası de mi?
Yine bu hatayı veriyorsa diskte sorun olabilir. Garantiye gönderin bence.
Kargo sırasında hasar almış olabilir.aynen var olmayan bir aygıt hatasını veriyor daha yeni aldım hardiski 2tb seagate barracuda
Mesaj otomatik birleştirildi:
iade etmek istemiyorum başka bir çözüm yolu bulamaz mıyız?
aslında gözükmemesinin başka bi nedeni olabilir ilk kez taktığımda yanlışlıkla mbr yi sonrasında formu okuyup gpt yi seçmiştimKargo sırasında hasar almış olabilir.
knk windows10 pcMbr deneyin bir de?