Neler Yeni

Harddiskin Adını Değiştirmek Oyunları Bozar Mı

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
hocam benim önceden 1 ssd m ve eski bir hdd m vardı. eski hdd rahmetli olunca yeni hdd almıştım. yeni hdd yi e olarak kurmuşum.şimdi ben bu hdd yi d olarak değiştirsem(eski hdd yi sistemden söktüm) oyunlar bozulur mu. 2 3 tane korsan oyun 30 a yakın steam ve epic oyunu var.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam'de kütüphane klasörünü ayarlarsınız sıkıntı olmaz.

Diğerlerinde sıkıntı olabilir.
neyse ya. zaten ilerde m.2 ssd almayı düşünüyorum . sata ssd yi d yaparım ondaki oyunlar hep steamde. m2 de c olur.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
hocam benim önceden 1 ssd m ve eski bir hdd m vardı. eski hdd rahmetli olunca yeni hdd almıştım. yeni hdd yi e olarak kurmuşum.şimdi ben bu hdd yi d olarak değiştirsem(eski hdd yi sistemden söktüm) oyunlar bozulur mu. 2 3 tane korsan oyun 30 a yakın steam ve epic oyunu var.
Biçimlendirme sırasında ismini değiştirebilirsin. Ancak diske sağ tıklayıp isim değiştir dersen dosya konumları bozulacak. Dosyalar bozulmaz.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Sürücü harfi veya yolu değiştirdiğinizde steam kütüphanenizden tekrar ayarlama yapamanız gerekmektedir. Aslında basit bir işlem sorun olmadan kullanabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Mert Soytürk
Dosyaları kısayolları ile açmayı denediğin vakit açılmayabilir ama basit bir kaç işlem ile açılmasını sağlayabilirsin sorun olacağını sanmıyorum

Top Bottom