Hareketli Arka Plan Önerisi

VorleN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,776
Lively Wallpaper uygulaması ile yapabileceğim (uygulama desteki) hareketli duvar kağıdı önerilerinizi bekliyorum. Steam'den Wallpaper Engine falanda alabilirim.

Wallpaper engine almanız daha iyi olacaktır Lively wallpaper kullanıyordum ve güzel olduğunu düşünüyordum Wallpaper engine alınca işin rengi değişti çağ atlatıyor resmen

Wallpaper engine almanız daha iyi olacaktır Lively wallpaper kullanıyordum ve güzel olduğunu düşünüyordum Wallpaper engine alınca işin rengi değişti çağ atlatıyor resmen
Performans düşürüyor ama wallpaper engine diye duydum lively de oyuna girince veya herhangi bir uygulamaya hareketli arka plan otomatik duruyor.

Performans düşürüyor ama wallpaper engine diye duydum lively de oyuna girince veya herhangi bir uygulamaya hareketli arka plan otomatik duruyor.
Bilgisayarınız çok kötü değilse performans düşürmez oyuna girince başka bir uygulamayı tam ekrana alınca yada uyku moduna geçince duvar kağıdına ne olabileceğini seçebiliyorsunuz durduma kapatma gibi Lively wallpaper'daki seçeneklerin hepsi Wallpaper engine'dede var

Geri