Neler Yeni

Harici modem almam gerekli mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Esad Gülçimen
Türk Telekom'dan evime 50 mbps internet bağlatacağım.Modem için 24 aydan 40 TL para istiyorlar. Gördüğüm kadarıyla kullananlar modemden memnun değiller. Farklı bir modem kullanmam gerekiyor mu? Gerekiyorsa önerebilir misiniz?

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
Türk Telekom'dan evime 50 mbps internet bağlatacağım.Modem için 24 aydan 40 TL para istiyorlar. Gördüğüm kadarıyla kullananlar modemden memnun değiller. Farklı bir modem kullanmam gerekiyor mu? Gerekiyorsa önerebilir misiniz?
Hocam türknet veya millenicom tavsiye ederim türktelekom daha yüksek fiyata daha yavaş internet satıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Esad Gülçimen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam türknet veya millenicom tavsiye ederim türktelekom daha yüksek fiyata daha yavaş internet satıyor
Hocam taahütlü internet arıyorum. 2 yıl aynı fiyatı ödeyeyim kafam rahat olsun. Hem de Türk Telekom'dan engelli indirimi alıyoruz. O sebepten Türk Telekom tercih ettim. Ama asıl sorum hangi operatörü değil hangi modemi tercih etmemdi.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam taahütlü internet arıyorum. 2 yıl aynı fiyatı ödeyeyim kafam rahat olsun. Hem de Türk Telekom'dan engelli indirimi alıyoruz. O sebepten Türk Telekom tercih ettim. Ama asıl sorum hangi operatörü değil hangi modemi tercih etmemdi.
Bir bütçeniz var mı modem için?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Esad Gülçimen
Bir bütçeniz var mı modem için?
Modem fiyatlarını hiç bilmiyorum. 50 mbps bağlatacağım.İnternete bağlanacak 5-6 cihaz var. İşimi görecek en ucuz modemi almak istiyorum. Türk Telekom toplam 960 istiyor modem için. O iyi midir?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Modem fiyatlarını hiç bilmiyorum. 50 mbps bağlatacağım.İnternete bağlanacak 5-6 cihaz var. İşimi görecek en ucuz modemi almak istiyorum. Türk Telekom toplam 960 istiyor modem için. O iyi midir?
Şu modellere bakabilirsiniz hocam. Daha iyidir 960 TL'ye o modemden. Tenda V12'de 5 Ghz desteği var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Esad Gülçimen
Şu modellere bakabilirsiniz hocam. Daha iyidir 960 TL'ye o modemden. Tenda V12'de 5 Ghz desteği var.
Hocam Millenicom ile görüştüm. 100 mbps için TP-Link VN020-F3 veya ZyXEL VMG1312-T20B gönderiyorlarmış. Yeterli olur mı? Veya millenicom'a güvenebilir miyim?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Hocam Millenicom ile görüştüm. 100 mbps için TP-Link VN020-F3 veya ZyXEL VMG1312-T20B gönderiyorlarmış. Yeterli olur mı? Veya millenicom'a güvenebilir miyim?
Hayır hayır hayır o modemler asla sakin sakina yapma o hatayı 2.5 yıl önce yaptım şuan davaligiz modem dolayısıyla

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
TP-Link modemin çok ısındığı hakkında bir bilgi duymuştum ama ZyXEL hakkında bilgim yok. Yeterli olabilir ama kendi modeminizi almanız her zaman için daha iyi. Millenicoma güvenebilirsiniz şuanda benim gördüğüm türk telekomdan sonra en güzel ISS'lerden.

5 GHz işinize yarayabilir bu arada. Çünkü 2.4GHz ile tam hız alamazsınız diye biliyorum 100 MBPS için.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Hayır hayır hayır o modemler asla sakin sakina yapma o hatayı 2.5 yıl önce yaptım şuan davaligiz modem dolayısıyla
Sıfır modem veriyolar 1 ayda bozuluyor sonra ikinci el yenilenmiş diye wifi den atan modem arayüzüne girince bozulan modem veriyolar sakin sakina millenicom modeline bulaşma git Asus dsl n16 al ama onlara bulasma
Mesaj otomatik birleştirildi:

TP-Link modemin çok ısındığı hakkında bir bilgi duymuştum ama ZyXEL hakkında bilgim yok. Yeterli olabilir ama kendi modeminizi almanız her zaman için daha iyi. Millenicoma güvenebilirsiniz şuanda benim gördüğüm türk telekomdan sonra en güzel ISS'lerden.

5 GHz işinize yarayabilir bu arada. Çünkü 2.4GHz ile tam hız alamazsınız diye biliyorum 100 MBPS için.
Zyxel modem aşırı sıkıntılı sakin sakina iss lerden modem alınmamalı 4 kere değiştirildi 4 ude bozuk çıktı sıkıntılı modemler ayrı modem alsin arkadaş

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Esad Gülçimen

Tam verim almam için 5 ghz lazım yani. Onlar çok pahalı mı? En kötü ne işimi görür?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Tam verim almam için 5 ghz lazım yani. Onlar çok pahalı mı? En kötü ne işimi görür?
Attığım Tenda V12 modelinde 5 GHz bulunuyor. Hatırladığım kadarıyla öyle ama hızları yanlış hatırlıyor da olabilirim. Başka kişilere de danışmanız iyi olur. Ben Omni DSL kullanıyorum ama memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Esad Gülçimen
Attığım Tenda V12 modelinde 5 GHz bulunuyor. Hatırladığım kadarıyla öyle ama hızları yanlış hatırlıyor da olabilirim. Başka kişilere de danışmanız iyi olur. Ben Omni DSL kullanıyorum ama memnunum.
Hacı Asus DSL-AC51 nasıldır. O da çift bant sanırım. 700 TL fiyatı da uygun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,166
Üyeler
165,773
Son üye
KroxyUwu
Top Bottom