Excalibur g870 3060 i7 12650hharici ssd den ciddi bir performans alamazsın. Bilgisayarın markası ne?
Hocam zaten derdim 2. yuvaya da SSD takmak ama açtırmak istemiyorumharici ssd den ciddi bir performans alamazsın. Bilgisayarın markası ne?
Takabiliyorsun casper ı aradığın zamanda söylüyorlar monster da da aynısı var kasayı açman garantiden çıkartmıyor kasa içerisinde ki garanti bantlarını kaldırman garantiden çıkartıyor. Ve o bantlar da işlemci ile gpu üzerinde oluyor zaten.Excalibur g870 3060 i7 12650h
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam zaten derdim 2. yuvaya da SSD takmak ama açtırmak istemiyorum
Çok sağolun hocam birde bu gün bir şey yaşadım bilgisayarda house flipper oynarken işlemci 91 derece oldu termal macun değişimi yapsam gidermi garantiTakabiliyorsun casper ı aradığın zamanda söylüyorlar monster da da aynısı var kasayı açman garantiden çıkartmıyor kasa içerisinde ki garanti bantlarını kaldırman garantiden çıkartıyor. Ve o bantlar da işlemci ile gpu üzerinde oluyor zaten.
O zaman gidiyor. Açtığın gibi yanlarında duran garanti bantları çıkıyor o zaman bitiyor. Bunun haricinde ram ekleme çıkartma ve m2.ssd takma işlemi yapılabiliyor. İşlemi yapmadan önce de casper ı ararsan tam bilgileri vereceklerdir zaten.Çok sağolun hocam birde bu gün bir şey yaşadım bilgisayarda house flipper oynarken işlemci 91 derece oldu termal macun değişimi yapsam gidermi garanti
Teşekkür ederim hocam Casper la iletişime geçeyim ben kendi teknik servisleri varsa oraya götürürüm.O zaman gidiyor. Açtığın gibi yanlarında duran garanti bantları çıkıyor o zaman bitiyor. Bunun haricinde ram ekleme çıkartma ve m2.ssd takma işlemi yapılabiliyor. İşlemi yapmadan önce de casper ı ararsan tam bilgileri vereceklerdir zaten.