Neler Yeni

Öneri Harici SSD kullanmalımıyım?

c4s3rakun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yağmur yıldırım
Bilgisayarımda 500 GB SSD var M2 fakat oyunlardan doluyor SSD alsam içini açıp montajını yapabilecek bilgim var fakat garantisi gider diye açmak istemem harici SSD alsam mantıklı olurmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Yuzarsef
harici ssd den ciddi bir performans alamazsın. Bilgisayarın markası ne?

c4s3rakun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yağmur yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Yuzarsef
Excalibur g870 3060 i7 12650h
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam zaten derdim 2. yuvaya da SSD takmak ama açtırmak istemiyorum
Takabiliyorsun casper ı aradığın zamanda söylüyorlar monster da da aynısı var kasayı açman garantiden çıkartmıyor kasa içerisinde ki garanti bantlarını kaldırman garantiden çıkartıyor. Ve o bantlar da işlemci ile gpu üzerinde oluyor zaten.

c4s3rakun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yağmur yıldırım
Takabiliyorsun casper ı aradığın zamanda söylüyorlar monster da da aynısı var kasayı açman garantiden çıkartmıyor kasa içerisinde ki garanti bantlarını kaldırman garantiden çıkartıyor. Ve o bantlar da işlemci ile gpu üzerinde oluyor zaten.
Çok sağolun hocam birde bu gün bir şey yaşadım bilgisayarda house flipper oynarken işlemci 91 derece oldu termal macun değişimi yapsam gidermi garanti

Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Yuzarsef
Çok sağolun hocam birde bu gün bir şey yaşadım bilgisayarda house flipper oynarken işlemci 91 derece oldu termal macun değişimi yapsam gidermi garanti
O zaman gidiyor. Açtığın gibi yanlarında duran garanti bantları çıkıyor o zaman bitiyor. Bunun haricinde ram ekleme çıkartma ve m2.ssd takma işlemi yapılabiliyor. İşlemi yapmadan önce de casper ı ararsan tam bilgileri vereceklerdir zaten.

c4s3rakun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yağmur yıldırım
O zaman gidiyor. Açtığın gibi yanlarında duran garanti bantları çıkıyor o zaman bitiyor. Bunun haricinde ram ekleme çıkartma ve m2.ssd takma işlemi yapılabiliyor. İşlemi yapmadan önce de casper ı ararsan tam bilgileri vereceklerdir zaten.
Teşekkür ederim hocam Casper la iletişime geçeyim ben kendi teknik servisleri varsa oraya götürürüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,861
Üyeler
164,210
Son üye
neon ne9
Top Bottom