harley iyi oku alınacağını sanmam

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Estağfurullah hocam ben ne harleyi tanırım ne de sizi. Ben misyonum gördüğümü söylemek.

Sizin gözünüz şişirme egonuzla o kadar kör olmuş ki kendinizi sıradışı yorumlarla bir şey sanıp size karşıt her görüşe adeta hakaret ederek kendinizi diğerlerinden daha bilgili veyahut üstün bir konumda görüyorsunuz. Evet araplar kötü evet insanlık cahil. Bir tek siz zekisiniz.

HATTA VE HATTA bu SÜPER zekanızı kullanıp sırf birini kötülemek için konu açma eforu sarf ettiniz.

Niye ?

ÇÜNKÜ SİZ ZEKİSİNİZ HOCAM. BÖYLE DEVAM EDİN LÜTFEN. Bana eğlence çıkartın.
Umarım "kendi" düşüncelerimi ve yorumlarımı belirttiğim için uyarı yemem, arkadaşın alınacağını sanmıyorum. Zaten adı üstünde yorum ?
Yönetime saygılar.
O eleman cidden sorunlu

Evet sonradan r yaptığınızı unuttum kusuruma bakmayın iyi forumlar.
hala R diyor kardeşim anlayamıyor musun bu tip insanlar yanlış anlama potansiyelinden değiştirdimi yazdığımı okumamışsın demekki anlamı düzelttim saygılı olun ilk anlayın sonra kırmızıda karşıya geçmeyiz değil mi?

Ben harleyi savunmuyorum. Bu konu sahibi hakkında yorum yapıyorum. Dediğim gibi harley'le alakam yok.
bakın hocam tanımıyorum ama iyi bir insansınız ve seviliyorsunuz samimiyetimden diyorum yanlış anlama yönlendirildi egoist bir insan bence böyle demezdi egodan nefret ederim lütfen demek istediğimi anlasanız

Amacınızı hala tam olarak kestiremedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
asla r yapmadım seviliyorsunuz sadece farklı anlamlarada çıkabildi düzenledim olan budur

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri