Neler Yeni

Hasan Abi izleyerek ingilizce öğrenebilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
muhammed ali ak
Zaten başlıktan da anaşılıyor ama yine de ben buraya da yazayım. Hasan Abi izleyerek ingilizce öğrenebilir miyim? Aslında amacım ingilizceyi izleyerek öğrenmek değil bu konu hakkındai diğer insanların düşüncelerini merak etmem.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Zaten başlıktan da anaşılıyor ama yine de ben buraya da yazayım. Hasan Abi izleyerek ingilizce öğrenebilir miyim? Aslında amacım ingilizceyi izleyerek öğrenmek değil bu konu hakkındai diğer insanların düşüncelerini merak etmem.
Bir an dedim yayın falan yapmıyorum ki ben :)

İşin şakası bir yana, izleyerek gramer öğrenirsin. Konuşmayı yalnızca pratik yaparak öğrenebilirsin.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Anadilini katmadan bir dile doğrudan maruz kalmak her zaman öğreticidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
muhammed ali ak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizce başlarken mi zor yoksa ileriki zamanlarda mı? Ben şuan daha yeni başladım cümle kuramıyorum sadece saçma sapan kelimeler biliyorum ve bana çok zor geliyor kendimi mağara adamı gibi hissediyorum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,387
İsim
Oğuz Oğuz
Yani çat pat dediklerini anlıyorsan zamanla tabi bir şeyler öğrenmeye başlarsın.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Dualingo indir. Gerçekten kafaya koyduysan öğrenmeyi birde premium satın al. Çok basit durumdan seni geliştiriyor. Asla alıştırmaları aksatma.

Bu iş saksafon gibidir. 3 gün bırakınca unutursun başlarda.

Grizz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Altay
alt yapın varsa rusça bile öğrenirsin

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hayır.
Öğrenmek istiyorsan ana dili İngilizce olan biriyle sohbet etmen gerekiyor.
Bir dili okuyarak, izleyerek öğrenemezsin.
Ha ben illa İngilizce öğreneceğim dersen "gerçekten" ana dili İngilizce olan bir hoca ile sohbet etmeye çalışmalısın.
Bir şeyi öğrenmenin en iyi yolu onu pratik olarak uygulamaktır.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Altyapı olarak az çok İngilizce biliyorsan İngilizce yayın izlemek çok faydalı olur. Bir de bilmediğin kelimeleri üşenmeyip yazıp öğrenirsen gayet işine yarar. Ben o şekilde geliştirdim, yayın ve dizi izleyerek. Tabii okulumdan B1-B2 eğitimi almış halimin üzerine öğrendim, İngilizcen hiç yoksa zor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
muhammed ali ak
Hayır.
Öğrenmek istiyorsan ana dili İngilizce olan biriyle sohbet etmen gerekiyor.
Bir dili okuyarak, izleyerek öğrenemezsin.
Ha ben illa İngilizce öğreneceğim dersen "gerçekten" ana dili İngilizce olan bir hoca ile sohbet etmeye çalışmalısın.
Bir şeyi öğrenmenin en iyi yolu onu pratik olarak uygulamaktır.
ingilizce bilen bir arkadaşım var bana yardımcı olmaya çalışıyor ama o bana bir şey sorduğunda ya da bir cümle kurmam gerekince o kadar kasılıyorum ki arkadaşımla bile konuşamıyorum. Aslında çekinmek değil dümdüz bilmiyorum galiba. Bir sürü kelime var ama bağlaç yok :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altyapı olarak az çok İngilizce biliyorsan İngilizce yayın izlemek çok faydalı olur. Bir de bilmediğin kelimeleri üşenmeyip yazıp öğrenirsen gayet işine yarar. Ben o şekilde geliştirdim, yayın ve dizi izleyerek. Tabii okulumdan B1-B2 eğitimi almış halimin üzerine öğrendim, İngilizcen hiç yoksa zor.
anadolu çıkışlıyım o.O2

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Zamanla öğrenirsin. Alıştırma yapmalısın. Yabancı arkadaşlar edinip onlarla sohbet etmelisin. Ben bu şekilde geliştirdim yabancı dilimi.

Top Bottom