Neler Yeni

Hasarlı iPhone 14 Pro Max Tamiri

onurksc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Onur
Arkadaşlar elimde bir adet iphone 14 pro max var cihaz açılıyor hiçbir sıkıntısı yok fakat kasa olarak ön ve arka tarafı fena halde hasarlı bunu en maliyetsiz ve sağlam şekilde nasıl yaptırabilirim, kasayı, ön camı açılmışkende bataryasını değiştirmek istiyorum bilgili arkadaşlar aydınlatabilirse çok sevinirim

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Talat
Arkadaşlar elimde bir adet iphone 14 pro max var cihaz açılıyor hiçbir sıkıntısı yok fakat kasa olarak ön ve arka tarafı fena halde hasarlı bunu en maliyetsiz ve sağlam şekilde nasıl yaptırabilirim, kasayı, ön camı açılmışkende bataryasını değiştirmek istiyorum bilgili arkadaşlar aydınlatabilirse çok sevinirim
öyle bişey yok kardeşim.. minimum 35k

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Teknoloji
Eliniz yatkınsa olur ama değilse bulaşmayın, iphoneda her vida bile farklı olduğundan, en ufak yanlış vidayı bir yere takmaya çalıştığınızda ana karta hasar bile verebilirsiniz. Anca tek yapacağınız bence, malzemeleri siz alın, tanıdığınız bir tamirciye işçilik parası verirsiniz bu ucuza gelir

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Alperen Yılmaz
kaç klık telefon riske atmaya değmez

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,880
İsim
uwu
yd cihazı ise uğraşma pahalıya gelir , orijinal parçaları kullanmaya çalışırsan sen yaparsan uyarı verir fpppro gibi Apple ile uzmanlaşmış servislerde yaptırman lazım .

onurksc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eliniz yatkınsa olur ama değilse bulaşmayın, iphoneda her vida bile farklı olduğundan, en ufak yanlış vidayı bir yere takmaya çalıştığınızda ana karta hasar bile verebilirsiniz. Anca tek yapacağınız bence, malzemeleri siz alın, tanıdığınız bir tamirciye işçilik parası verirsiniz bu ucuza gelir
Yok kendim yapamam zaten fakat parçaları ben alsam örneğin kasa, ön camı ve bataryayı sadece işçilik ücreti versem dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve ankarada güzel işçiliği olan bir teknik servis var mı? Fppro istanbulda sanırım
yd cihazı ise uğraşma pahalıya gelir , orijinal parçaları kullanmaya çalışırsan sen yaparsan uyarı verir fpppro gibi Apple ile uzmanlaşmış servislerde yaptırman lazım .

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Teknoloji
Yok kendim yapamam zaten fakat parçaları ben alsam örneğin kasa, ön camı ve bataryayı sadece işçilik ücreti versem dedim

ve ankarada güzel işçiliği olan bir teknik servis var mı? Fppro istanbulda sanırım
Fppro reklam yapar sadece. Sizin en iyi yapacağını uyguna orjinal parçalarını temin edin, bildiğiniz bir yerede götürün zaten hallederler. Öyle reklam seven yerlerle boşuna bir iş yaptırmayın derim, aşırı şekilde şikayetleri var onların. Kimse keyfinden şikayet etmez

onurksc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fppro reklam yapar sadece. Sizin en iyi yapacağını uyguna orjinal parçalarını temin edin, bildiğiniz bir yerede götürün zaten hallederler. Öyle reklam seven yerlerle boşuna bir iş yaptırmayın derim, aşırı şekilde şikayetleri var onların. Kimse keyfinden şikayet etmez

Bu ürün orjinal mi alınır mı?

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Emin

Bu ürün orjinal mi alınır mı?
hocam arka ve ön cam kırık dimi geri kalan her şey sorunsuz çalışıyor

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Emin
eğer dediğim gibi sadece camlar kırıksa feza teknikte yaptırabilirsiniz https://fezateknik.com/iphone-14-pro-max-tamiri
bura arka cam değişimi 3500tl
ön cam değişimi 7000
pil değişimi istersenizde 3000tl yan sanayi uyarı vermeyen pil ya da orjinal apple pili 4000tl oda uyarı vermeyecektir

onurksc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Onur
hocam arka ve ön cam kırık dimi geri kalan her şey sorunsuz çalışıyor

eğer dediğim gibi sadece camlar kırıksa feza teknikte yaptırabilirsiniz https://fezateknik.com/iphone-14-pro-max-tamiri
ön cam değişimi 7000
pil değişimi istersenizde 3000tl yan sanayi uyarı vermeyen pil ya da orjinal apple pili 4000tl oda uyarı vermeyecektir

ön cam değişimi 7000
Hocam fotoğrafları ilettim

Ekler

• IMG_5727.jpeg
    IMG_5727.jpeg
    254.2 KB · Hit: 13
  • IMG_5728.jpeg
    IMG_5728.jpeg
    362.8 KB · Hit: 14

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Emin

Hocam fotoğrafları ilettim
o zaman fiyatları düzenliyorum
arka cam 3500tl
ekran değişimi 14500 15700 arası
pil değişimi 3000 4000 arası attığım feza teknik linkinde fiyatlar detaylıoca yazıyor ekranı yan sanayi alarak fiyatı yarı yarıya düşürürsün linki tekrar atıyorum https://fezateknik.com/iphone-14-pro-max-tamiri ihtiyacın olan tamirler Ekran değişimi, arka cam değişimi,i stiyorsan pil değişimi

Top Bottom