ruh sağlığı diye geçiyor bazı yerlerde kapalı alternatif hastanelere bakmanı tavsiye ederim şimdiden geçmiş olsun son çaren ilaç olsun12 yaşındayım psikoloğa gidicem sen internette bulamadım psikoloji bölümü açık mı ?
HOcam çok mutsuzum eski hayatımı özlüyorum oyüzden gidicemruh sağlığı diye geçiyor bazı yerlerde kapalı alternatif hastanelere bakmanı tavsiye ederim şimdiden geçmiş olsun son çaren ilaç olsun
Hocam hepimiz bazı şeyleri özlüyoruz onun yerine dertleşicek insanlar bulabilirsin kendine en iyi ilaç içini dökmektir daima unutmaHOcam çok mutsuzum eski hayatımı özlüyorum oyüzden gidicem
bu hayatta aşılmayacak zorluk yok daima elimizde kine şükretmemiz gerek bir süre sonra daha beteri olabiliyor çünküHocam hepimiz bazı şeyleri özlüyoruz onun yerine dertleşicek insanlar bulabilirsin kendine en iyi ilaç içini dökmektir daima unutma
Burda Atakent hastanesi var orada varmış oraya gideyimHocam hepimiz bazı şeyleri özlüyoruz onun yerine dertleşicek insanlar bulabilirsin kendine en iyi ilaç içini dökmektir daima unutma
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu hayatta aşılmayacak zorluk yok daima elimizde kine şükretmemiz gerek bir süre sonra daha beteri olabiliyor çünkü
sen bilirsin ama muhtemelen stresten uzak dur kafeini azalt gibi şeyler söylerler tekrardan çok geçmiş olsunBurda Atakent hastanesi var orada varmış oraya gideyim
Kardeşim yanlış anlama ama 12 yaşında hangi eski hayatını özlüyor olabilirsin? Sadece merak ettim.HOcam çok mutsuzum eski hayatımı özlüyorum oyüzden gidicem
Benim abim korona olmadan önce anlama İstanbul’da yaşıyordu başka şehir deydi abimde üniversitedeydi sonra onlar bu eve geldi oda gitti ablam hayatın içine etti falan öyleKardeşim yanlış anlama ama 12 yaşında hangi eski hayatını özlüyor olabilirsin? Sadece merak ettim.
bölgenizde akıl ve ruh sağlığı hastanesi varsa MHRS den randevu alıp EBEVEYNİNİZLE gitmeniz lazzım ama randevuyu çok ileri tarihe verirler12 yaşındayım psikoloğa gidicem sen internette bulamadım psikoloji bölümü açık mı ?
Bırak gitsin psikolojik tedaviye ihtiyacı yoksa zaten görmez geri yollarlar ona doktor karar versin bu durumlar hassas durumlar.Hocam hepimiz bazı şeyleri özlüyoruz onun yerine dertleşicek insanlar bulabilirsin kendine en iyi ilaç içini dökmektir daima unutma
bu hayatta aşılmayacak zorluk yok daima elimizde kine şükretmemiz gerek bir süre sonra daha beteri olabiliyor çünkü
eğer akıl ve ruh sağlığı hastanesi yoksa önce varsa şehir hastanesi sonra devlet hastanesi geçmiş olsunbölgenizde akıl ve ruh sağlığı hastanesi varsa MHRS den randevu alıp EBEVEYNİNİZLE gitmeniz lazzım ama randevuyu çok ileri tarihe verirler
Normal hastaneler var
Özel hastane olmaz mıeğer akıl ve ruh sağlığı hastanesi yoksa önce varsa şehir hastanesi sonra devlet hastanesi geçmiş olsun
ama onların bölümü o
eğer akıl ve ruh sağlığı hastanesi yoksa önce varsa şehir hastanesi sonra devlet hastanesi geçmiş olsun
ama onların bölümü o