Neler Yeni

Hastanelerde psikoloji bölümü açık mı ?

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
12 yaşındayım psikoloğa gidicem sen internette bulamadım psikoloji bölümü açık mı ?

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
12 yaşındayım psikoloğa gidicem sen internette bulamadım psikoloji bölümü açık mı ?
ruh sağlığı diye geçiyor bazı yerlerde kapalı alternatif hastanelere bakmanı tavsiye ederim şimdiden geçmiş olsun son çaren ilaç olsun

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ruh sağlığı diye geçiyor bazı yerlerde kapalı alternatif hastanelere bakmanı tavsiye ederim şimdiden geçmiş olsun son çaren ilaç olsun
HOcam çok mutsuzum eski hayatımı özlüyorum oyüzden gidicem

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
HOcam çok mutsuzum eski hayatımı özlüyorum oyüzden gidicem
Hocam hepimiz bazı şeyleri özlüyoruz onun yerine dertleşicek insanlar bulabilirsin kendine en iyi ilaç içini dökmektir daima unutma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hepimiz bazı şeyleri özlüyoruz onun yerine dertleşicek insanlar bulabilirsin kendine en iyi ilaç içini dökmektir daima unutma
bu hayatta aşılmayacak zorluk yok daima elimizde kine şükretmemiz gerek bir süre sonra daha beteri olabiliyor çünkü

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı

bu hayatta aşılmayacak zorluk yok daima elimizde kine şükretmemiz gerek bir süre sonra daha beteri olabiliyor çünkü
Burda Atakent hastanesi var orada varmış oraya gideyim

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Kardeşim yanlış anlama ama 12 yaşında hangi eski hayatını özlüyor olabilirsin? Sadece merak ettim.
Benim abim korona olmadan önce anlama İstanbul’da yaşıyordu başka şehir deydi abimde üniversitedeydi sonra onlar bu eve geldi oda gitti ablam hayatın içine etti falan öyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Metin Yıldız

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

Bırak gitsin psikolojik tedaviye ihtiyacı yoksa zaten görmez geri yollarlar ona doktor karar versin bu durumlar hassas durumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Metin Yıldız
bölgenizde akıl ve ruh sağlığı hastanesi varsa MHRS den randevu alıp EBEVEYNİNİZLE gitmeniz lazzım ama randevuyu çok ileri tarihe verirler
eğer akıl ve ruh sağlığı hastanesi yoksa önce varsa şehir hastanesi sonra devlet hastanesi geçmiş olsun

ama onların bölümü o
Normal hastaneler var

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
eğer akıl ve ruh sağlığı hastanesi yoksa önce varsa şehir hastanesi sonra devlet hastanesi geçmiş olsun

ama onların bölümü o
Özel hastane olmaz mı

ama onların bölümü o

Burada devlet hastanesi var ama baya kötü orası bir saat soran bekliyorum özel hastandan var o daha iyi

Top Bottom