Neler Yeni

Hastalık ilerlemeden bitirme? (GÜNCELLEME)

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
benim gibi çok kişi vardır
Başlıkta demek istediğim grip,nezle gibi hastalıkların küçük belirtisi olduğu an kendini tedavi edebilmek sizin uyguladığınız bir yöntem var mı örneğin hafif boğaz ağrısı olduğunda tedavi olmazsan hastalık ilerler vs. ama onu durdurmak için önerebileceğiniz yöntemler var mıdır (ilaç ile değil)

GÜNCELLEME

Uzun bir zaman sonra güncelleme yapmak istiyorum
uzun süre ilaç kullanmayarak Grip, nezle gibi viral enfeksiyonları yüksek ihtimal ile karşı gelebilirsiniz bu konuyu açarken son kez ilaç kullanıp birdaha kullanmadım ilk zamanlar tabii ki yine hastalandım ancak ilaç kullanmadım
zamanla hasta olsam da sadece bir uyku ile bile geçer oldu ve günümüze gelirsek uzun zamandır hastalanmadım
ilaca muhtaç kalmayın kendinizi sürekliliğe sokmayın vücudunuzun asıl gerçek potansiyelini kırmayın aniden olacak bir şey değildir ancak her hastalıkta ilaca başvurmanızı asla önermem fırsatınız varsa doğal şekilde deneyin

sadece deneyimlerimi aktarmak istedim malum insan genetikleri ile oynadıkları için her kişi böyle tepki veremeyebiliyor ancak bunu da sağlıklı bir hayat geçirerek atlatma şansınız var

Son düzenleme:

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
bal pekmez limon sirke ıspanak soğan beyaz peynir karıştır 1 bardak iç. yarım saat içinde etkisini gösterecektir

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor

Ekler

• Screenshot_2024-09-26-07-21-56-851_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-09-26-07-21-56-851_com.android.chrome.jpg
    467 KB · Hit: 17

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Zaten insan mecbur kalmadıkça ilaca yönelmez. Hafif seyreden hastalıklar için olabilir. Fakat boğaz iltihabı ve tahriş gibi durumlarda aktara uğramanın çözüm olacağını düşünmüyorum. Bende işe yaramaz. Farenjiti kış çayıyla atlatacak kadar sağlıklı değilim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Teknoloji
Uyumak için ilaç alıyorum çünkü boğaz ağrımla beraber, diş ağrım oldu sesim değişti. Öyle bitkiselmiş, koca karı ilaçlarıymış falan yemez şu anda son 1 aydır herkes hastanede. Nefes alırken sanki pis koku varmış gibi alıyorum, bununda sebebi boğazımda olan mikroptan dolayı. Şu anda antibyotik, parasetamol, ibufen içerikli ilaçlar almazsam anca serumla düzelebilecek seviyeye geldim. Yürürken bile ayaklarım bir birine dolanıyor, sırf ağrı biraz olsun hafiflesinde, uyku uyuyayım diyorum. Son çağre hastaneye gitmeyi düşünüyorum ama etrafa kusan, tüküren, çevreye hapşıran, sağa sola balgam atan türlerden dolayı, yontulmamış odunlar olduğu için daha fazla hasta olacağımı bildiğimden, dışarı bile çıkmıyorum

bwNN

80+ Silver
Ben ıhlamur içiyorum ilaç kullanmamaya gayret gösteriyorum grip soğuk algınlığı boğaz ağrısı gibi şeylerde .tabi doktor kontrolü öneririm daha iyidir

Top Bottom