Neler Yeni

Yardım Hat değerlerim iyi fakat internet kötü, güzel modem önerisi

Gamer3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İbrahim bey
İyi günler hocalarım dün Türk Telekom evime geldi kullandığım modem Wifi4 50 Mbps internetim var modemin yanında 50 mbps kablosuz bunda sorun yok fakat 2 oda ötede 5-10-15 Mbps civarlarına iniyor güzel bir modem almak istesem bu sorun çözülür mü? Ve hangi modemi tercih etmeliyim
İyi sosyal hayırlı cumalar saygılar benden hocalarım.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Türk Telekomun kendi modemi var wifi6 destekli elindekini vermek zorunda kurulum modem onlardan sağlanıyor sen almıyorsun. Ara onları wifi6 modem istiyorum İnternetim sürekli kesiliyor çekmiyor falan de bana cumartesi bile telefon açınca gelip değiştirmişlikleri vardı.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Bay fahare
İyi günler hocalarım dün Türk Telekom evime geldi kullandığım modem Wifi4 50 Mbps internetim var modemin yanında 50 mbps kablosuz bunda sorun yok fakat 2 oda ötede 5-10-15 Mbps civarlarına iniyor güzel bir modem almak istesem bu sorun çözülür mü? Ve hangi modemi tercih etmeliyim
Fiber ise hattınız wifi 6 modemi isteyin VDSL ise keenetic modemlere bakabilirsiniz

Gamer3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İbrahim bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiber ise hattınız wifi 6 modemi isteyin VDSL ise keenetic modemlere bakabilirsiniz
Maalesef fiber değil.Örnek verebileceğiniz modemler var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk Telekomun kendi modemi var wifi6 destekli elindekini vermek zorunda kurulum modem onlardan sağlanıyor sen almıyorsun. Ara onları wifi6 modem istiyorum İnternetim sürekli kesiliyor çekmiyor falan de bana cumartesi bile telefon açınca gelip değiştirmişlikleri vardı.
IMG_0819.png
Hangisini isteyelim?

Son düzenleme:

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Bay fahare
Hocam turktelekomun güzel modemi yokmu
Maalesef çoğu özelliği kısık olarak veriliyor aynı markanın ürününe göre fiberde olsaydınız aynı ücreti veriyorsunuz bark wifi 6 versiyonu alın diye demiştim

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Sadece modem alarak sorunu çözemezsiniz; test yaptığınızın cihazın wifi çekim gücüde önemli. Mesafe artıkça hız düşmesi normal. Modem ayarlarından 40mh-üst-kanal7 yapıp deneyin. Antenli modem bakın. Menzil genişletici bakın.

Gamer3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İbrahim bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece modem alarak sorunu çözemezsiniz; test yaptığınızın cihazın wifi çekim gücüde önemli. Mesafe artıkça hız düşmesi normal. Modem ayarlarından 40mh-üst-kanal7 yapıp deneyin. Antenli modem bakın. Menzil genişletici bakın.
Menzil genişletici ile birlikte 15mbps zaten re305 kullanıyorum

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Meto155
Wi fi 4 olduğu için normal hocam hızın uzaklaştıkça ve duvarları geçerken düşmesi.Ben wi fi 6 kullanıyorum bende de aynı şekilde.Menzil genişleticiyi daha iyi konumlandirmanızı öneririm

Gamer3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İbrahim bey
Wi fi 4 olduğu için normal hocam hızın uzaklaştıkça ve duvarları geçerken düşmesi.Ben wi fi 6 kullanıyorum bende de aynı şekilde.Menzil genişleticiyi daha iyi konumlandirmanızı öneririm
Bendede aynı şekilde derken? Sendede kötü mü yani

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Meto155
Bendede aynı şekilde derken? Sendede kötü mü yani
Evet hocam yaşadığınız gayet normal yani onu söyledim.Wi fi 6 da bile karşılaşılıyor bu sorunla.1000 mbps kullandığım için çok takılmıyorum ben uzakta bile 250mbps hızları görüyorum ama sizin için daha kötü

Gamer3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İbrahim bey
Evet hocam yaşadığınız gayet normal yani onu söyledim.Wi fi 6 da bile karşılaşılıyor bu sorunla.1000 mbps kullandığım için çok takılmıyorum ben uzakta bile 250mbps hızları görüyorum ama sizin için daha kötü
Bilader ben 50 Mbpsden 10 mbpslere düşüyorum ama

Top Bottom