Neler Yeni

Hat Değerlerim nasıl ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
salim-turgutoğlu
Merhabalar arkadaşlar, aşağıdaki hat değerlerimde bir problem var mı?
İnternet hız konusunda sorun yaşamıyorum fakat Online oyunlarda MS sorunu yaşıyorum.
4 güne kadar 60 ms ping değeri alıyordum fakat şimdi 250 ms alıyorum her oyunda bunun sebebi nedir acaba?
İnternet hız testi ayarlarında ve müşteri hizmetlerini aradığımda internetimde bir problem olmadığını söylediler.
Modemim: ZyXEL VMG3625-T50b ( 4 ay oldu alalı )

Ekler

• hat değeri.png
    hat değeri.png
    56.8 KB · Hit: 51
  • hat değeri 2.png
    hat değeri 2.png
    39.9 KB · Hit: 56
  • ttnet.png
    ttnet.png
    15.1 KB · Hit: 50

Musa Dinç

80+ Bronze
Merhabalar arkadaşlar, aşağıdaki hat değerlerimde bir problem var mı?
İnternet hız konusunda sorun yaşamıyorum fakat Online oyunlarda MS sorunu yaşıyorum.
4 güne kadar 60 ms ping değeri alıyordum fakat şimdi 250 ms alıyorum her oyunda bunun sebebi nedir acaba?
İnternet hız testi ayarlarında ve müşteri hizmetlerini aradığımda internetimde bir problem olmadığını söylediler.
Modemim: ZyXEL VMG3625-T50b ( 4 ay oldu alalı )
Upload sıkıntılı arıza kaydı açmalısın . Ayrıca binan eski ise kabloları yenilemende fayda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
salim-turgutoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Upload sıkıntılı arıza kaydı açmalısın . Ayrıca binan eski ise kabloları yenilemende fayda var.
kablo yenilemesini nasıl yapacağım ? elektirikçilere mi yaptırmam lazım .çünkü türk telekom bizde problem gözükmüyor hat sıkıntınız yok diyor.

Musa Dinç

80+ Bronze
kablo yenilemesini nasıl yapacağım ? elektirikçilere mi yaptırmam lazım .çünkü türk telekom bizde problem gözükmüyor hat sıkıntınız yok diyor.
Yani elektrikçiye yaptırabilirsiniz ama en az bina yılı 7*8 den sonra bina kablolarında sorun oluyor ki dns değiştirip denemeni öneririm tekrar arıza kaydı aç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
salim-turgutoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani elektrikçiye yaptırabilirsiniz ama en az bina yılı 7*8 den sonra bina kablolarında sorun oluyor ki dns değiştirip denemeni öneririm tekrar arıza kaydı aç.
destek kaydı açamıyorlar sıkıntı gözükmediği için

Musa Dinç

80+ Bronze
Top Bottom