Neler Yeni

Hata yapmış miyim çok üzülüyorum

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,256
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Selamün aleyküm konuyu nerde avicagimi bilemedim apu sistemim vardı sistem şu şekilde
2200g
B450mh
Gskill 2x4 ram
Canar 997 blue kasa
Fsp 350-pnf power
Leven 240 ssd
Hytech klavye set
Hkc9816 1440 900 75 Hz 2ms monitör
Sistemim vardi re3 remake bile oynatiyordu
8000 liraya sattım PC toplamak istemedim parayla
PS3 süper slim 1 TB mağazası bedava her oyun var bakımı yeni yapılmış 2 orjinal kol vardı 5700e aldım
Kolları sıkıntısız çalışıyordu sonra titreşim motor bozuldu birinin digerininde şarj soketi bozuldu kollar 1i kullanilmiyo 1 si idare ediyo şarja tak bekle geri oyna marlim bozuldu 2300 lirayı eve destek ölüyüm diye babama verdim elimde param kalmadı satmaya kalksam 4000 e zor satilir neyapmaliyim bana akıl verin
Büyük bir buz dolu kova su iç sen geçmiş olsun kanka

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Abi sizin kafayı anlamıyorum 15 senelik konsola 6k para bayıyorsun, kafanı çalıştırsan zaten elinde ki sistemin PS3'den 10 kat daha iyi olduğunu bilirsin.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
olan olmuş zaten çocuğun moralini neden bozmya calısıyorsnuz?
Moral bozmuyorum, gerçekleri yüzüne vurmak ne ara moral bozmak olmuş. Son pişmanlık fayda etmez. Sattığı paraya mis gibi GTX 1660s sistem toplardık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse kardeşim bi soğuk su iç, o konsoluda elinden çıkar, zararın neresinden dönersen kârdır.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,692
İsim
Emir
Moral bozmuyorum, gerçekleri yüzüne vurmak ne ara moral bozmak olmuş. Son pişmanlık fayda etmez. Sattığı paraya mis gibi GTX 1660s sistem toplardık.

Neyse kardeşim bi soğuk su iç, o konsoluda elinden çıkar, zararın neresinden dönersen kârdır.
çocuk zaten farkında?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
çocuk zaten farkında?
Farkında olduğu halde niye yapıyor ki o zaman. Hatayı yaptıktan sonra farkına varsa ne olur, olan olmuş zaten. Ben kötü bir şey demiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Avni Gündoğdu
İlgilendiği Kategoriler
PC bileşenleri
Farkında olduğu halde niye yapıyor ki o zaman. Hatayı yaptıktan sonra farkına varsa ne olur, olan olmuş zaten. Ben kötü bir şey demiyorum.
Yorumun için sağol kral ne deseniz haklısınız bazen yapcek bişey yoktur hata ettim keşke geri dönüşü olsa

olan olmuş zaten çocuğun moralini neden bozmya calısıyorsnuz?
Kral sende sağol bana moral verdin Allah'ta sana güzel nasipler versin

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yorumun için sağol kral ne deseniz haklısınız bazen yapcek bişey yoktur hata ettim keşke geri dönüşü olsa

Kral sende sağol bana moral verdin Allah'ta sana güzel nasipler versin
Hata'dan ders çıkarmak gerek.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Kulağıma küpe ettim abi keşke yaşanmasaydi bu durum
haytta boyledır kardeşım bazı seylerı yasayarak ogrenırsın ve ders cıkarırsın takma kafana ılerde daha ıyılerı senın olacaktır Allahın ıznıyle

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Alperen ŞAHİN
sahibinden get ile alışveriş yapınca son saniyeye kadar beklemek gerekiyo onay için. daha geçen 2 ps3 oyunu aldım biri sağlam biri bozuk çıktı :d genel olarak dolandırmayı seven milletiz.

şu pozisyonda yerinde olsam ps3ü satıp ikinci el xbox one yönelirdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Avni Gündoğdu
İlgilendiği Kategoriler
PC bileşenleri
Hocam bari PS4 alaydın neyse geçmiş olsun
PS plusa verek parama yok abi korsan oynamaya muhtacım

haytta boyledır kardeşım bazı seylerı yasayarak ogrenırsın ve ders cıkarırsın takma kafana ılerde daha ıyılerı senın olacaktır Allahın ıznıyle
İnşallah abi güzel günler seninle olsun

sahibinden get ile alışveriş yapınca son saniyeye kadar beklemek gerekiyo onay için. daha geçen 2 ps3 oyunu aldım biri sağlam biri bozuk çıktı :d genel olarak dolandırmayı seven milletiz.

şu pozisyonda yerinde olsam ps3ü satıp ikinci el xbox one yönelirdim
Gamepassa da param yok korsan a mecburum

Top Bottom