Neler Yeni

Hatchback Araba Önerisi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,194
İsim
.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,194
İsim
.
Daha çok piyasa aracı ve daha çok opsiyoa sahip araç bak
VW Golf
VW Polo
Fiat Egea 1.3
Fiat Egea 1.6
Ford Focus
gibi gibilerine bak birde attığın araç hem 1.2 motor hemde bir Citroen`e göre içi çok boğuk
Bunlardan hangisini alırdın sen olsan

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,194
İsim
.
Ben bulsaydım sıfır Egea alırdım vallahi yada 1.6 Vw Golf alırdım 2013-2014 model felan yada Ford Focus alırdım 2012 model
Neden 2020 model gıcır gıcır 4 sene sanayi görmeyeceğin garantili bir araba almayıpta neden 5-6 senelik arabalar

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Neden 2020 model gıcır gıcır 4 sene sanayi görmeyeceğin garantili bir araba almayıpta neden 5-6 senelik arabalar
Onların opsiyonları, kasaları, tipi, motoru, kasası, herşeyi daha çok hoşuma gidiyor ve daha opsiyonlu araçlar tutulan araçalr, piyasası çok olan araçlar ayrıca pek sanayi görmezsin sağlama bir araba alırsan, 90 Model araca biniyoruz ve şuana kadar hiç arıza yapmadı bayadırda biniyoruz, aracın motoru sağlamsa birde kasası sorun yok isterse Broadway olsun isterse 80 Model araç, bakımları doğru ve zamanında yapıldıysa sorun yoktur ben seni ikna edemediysem bunları buraya bırakıyorum

https://www.youtube.com/watch?v=qVyiXoePH6E

batuhan0088

80+ Bronze
Bir babanın hatchback kullanması ne bilim. Baba dediğin doblo kullanır passat kullanır, mercedes kullanır, en kötü sedan megane falan kullanır. Hatchback küçük gelir.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,194
İsim
.
Onların opsiyonları, kasaları, tipi, motoru, kasası, herşeyi daha çok hoşuma gidiyor ve daha opsiyonlu araçlar tutulan araçalr, piyasası çok olan araçlar ayrıca pek sanayi görmezsin sağlama bir araba alırsan, 90 Model araca biniyoruz ve şuana kadar hiç arıza yapmadı bayadırda biniyoruz, aracın motoru sağlamsa birde kasası sorun yok isterse Broadway olsun isterse 80 Model araç, bakımları doğru ve zamanında yapıldıysa sorun yoktur ben seni ikna edemediysem bunları buraya bırakıyorum

https://www.youtube.com/watch?v=qVyiXoePH6E
Dediğin çok doğru çok iyi açıkladın
Doğru ama 7-8 yaşında bir araba almak yerine 1 yaşında araba almak daha mantıklı geliyor
Araba benim elime 7 yaşında geçtiyse bir o kadar da ben kullanacağım
Senin dediğin doğru katılıyprum ama bana göre mantıklı olan bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir babanın hatchback kullanması ne bilim. Baba dediğin doblo kullanır passat kullanır, mercedes kullanır, en kötü sedan megane falan kullanır. Hatchback küçük gelir.
Tek çocuk olunca o yüzden HATCBACK istiyor kendileri

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mustafacan Mermer
Instagram
canmermer06
Peugeot 308 1.6 e-HDİ baya güzel araba hem çok az yakıyor hem kaliteli araç. Egea yeni göğüslü ve 1.6 M-Jet veya 1.4 T-Jet değilse alınmaz. Fabia 1.2TSI Style bakabilirsiniz DSG ile muhteşem uyuyorlar birbirine. 1.6 TDCI bi önceki kasa makyajsız Focuslara (HB) bakabilirsiniz. Biraz kovalanırsa 1.6 TDI A3 (MK 2 Makyajlı) bulunabilir.
Hiç sevmesemde B segmentine inecekseniz VAG alın ya da dolu Clio. Biraz yaşı eski 2012 2014 model C segment araç almak daha mantıklı bence

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
yeni model clioları çok beğeniyorum ama fiyatı nedir bilmem

Top Bottom