Neler Yeni

hava akışı iyi kasa önerisi

Artarof

80+ Bronze
arkadaşlar selam aerocool klaw kasasını kullanmaktayım ama ryzen 5 5600x stok fanla kullanıyorum boşta bile 60+ derece üzerinde çalıştığı oluyor oyundan oyuna 95leri görüyorum bu durum da beni korkutuyor hazır bu bahane varken iyi bir hava akışı olan kasa ve sıvı soğutma almaya karar verdim sıvı soğutmada kararı verdim ama hava akışı iyi olan fiyatı çok abartı olmadığı sürece bir kasa önerisi sizden rica ediyorum

Vanessa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Vanessa

Thermaltake Commander G33 ARGB Tempered Glass olabılır,​

Cooler Master TD300 Tempered Glass,​

önü mesh olan kasalara bakmanı tavsiye edebılırım ,​

• Beğen
Reaksiyonlar: DMNS

Bünyamina

80+ Platinum
arkadaşlar selam aerocool klaw kasasını kullanmaktayım ama ryzen 5 5600x stok fanla kullanıyorum boşta bile 60+ derece üzerinde çalıştığı oluyor oyundan oyuna 95leri görüyorum bu durum da beni korkutuyor hazır bu bahane varken iyi bir hava akışı olan kasa ve sıvı soğutma almaya karar verdim sıvı soğutmada kararı verdim ama hava akışı iyi olan fiyatı çok abartı olmadığı sürece bir kasa önerisi sizden rica ediyorum
bende stok fanda oyunda 95 gördüm ama stok fan tam takamamıştım taktığımda ise 75 civarını gördüm bir kontrol eder misin fanını tam taktığına iyi sık vidaları

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Thermaltake h330 tg kullanıyorum fiyatını bilmiyorum. Hava akışı gayet iyi tek eksiği 2 fanı var sadece ona rağmen cidden güzel soğuk tutuyor + fan eklemesi ile daha iyi yapılabilir. Fiyatını bilmediğimden performansını yazdım.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Sıvı soğutma kullanıcısı olarak konuşuyorum. Bence sıvı soğutmaya gerek yok. Zaten zahmetli bir ürün. 1 yılın sonunda komple soğutmayı söküp radyatör temizlemek falan. İyi bir hava soğutma alıp geçilebilir. Kasan da öyle çok kötü değil. Kullanmaya devam edebilirsin. Zaten her şey olmuş ateş pahası. Boşver paran cebinde kalır.

Artarof

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıvı soğutma kullanıcısı olarak konuşuyorum. Bence sıvı soğutmaya gerek yok. Zaten zahmetli bir ürün. 1 yılın sonunda komple soğutmayı söküp radyatör temizlemek falan. İyi bir hava soğutma alıp geçilebilir. Kasan da öyle çok kötü değil. Kullanmaya devam edebilirsin. Zaten her şey olmuş ateş pahası. Boşver paran cebinde kalır.
doğru diyorsun ama işlemci sıkıntıya girsin istemedim girerse daha fazla param gider kasanın önüne 2 adet daha 12cm fan takviyesi yapmıştım ama şuanlık durum bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunlar nasıl

Bünyamina

80+ Platinum
doğru diyorsun ama işlemci sıkıntıya girsin istemedim girerse daha fazla param gider kasanın önüne 2 adet daha 12cm fan takviyesi yapmıştım ama şuanlık durum bu

bunlar nasıl
beni hiç takmamışsın gerçekten 95 derece ise dediklerime bak derim

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Düzgün hava soğutma ile sıkıntıya girmez korkma. Zaten 5000 serisi sıcak çalışması göz önünde bulundurularak tasarlanmış işlemciler. Aşırı korkuyorum dersen voltaj ve frekans sabitleyip hem hız artışı hem sıcaklık düşüşü elde edebilirsin.

Artarof

80+ Bronze
Thermaltake h330 tg kullanıyorum fiyatını bilmiyorum. Hava akışı gayet iyi tek eksiği 2 fanı var sadece ona rağmen cidden güzel soğuk tutuyor + fan eklemesi ile daha iyi yapılabilir. Fiyatını bilmediğimden performansını yazdım.
inceliyorum zaten ekstra fan eklerim elimde fazladan var

beni hiç takmamışsın gerçekten 95 derece ise dediklerime bak derim
aşağıdan yukarıya gidiyorum mesajlra

bende stok fanda oyunda 95 gördüm ama stok fan tam takamamıştım taktığımda ise 75 civarını gördüm bir kontrol eder misin fanını tam taktığına iyi sık vidaları
fan hiç bir şekilde yerinden oynamıyordu bu gün ise 87 civarı oldu sadece 95 olmadı ama 4,5 ghz de falan çalışıyor boşta bile 4.1-4.2 falan

Thermaltake Commander G33 ARGB Tempered Glass olabılır,​

Cooler Master TD300 Tempered Glass,​

önü mesh olan kasalara bakmanı tavsiye edebılırım ,​

baktım da 2. attığın fiyat olarak yine iyi diğeri fazla geldi :/

Bünyamina

80+ Platinum
inceliyorum zaten ekstra fan eklerim elimde fazladan var

aşağıdan yukarıya gidiyorum mesajlra

fan hiç bir şekilde yerinden oynamıyordu bu gün ise 87 civarı oldu sadece 95 olmadı ama 4,5 ghz de falan çalışıyor boşta bile 4.1-4.2 falan
oynamaz da sıkı olsun benim de oynamıyordu fazla zorlamayayım dedim ama tam olmamıştı

Artarof

80+ Bronze
Düzgün hava soğutma ile sıkıntıya girmez korkma. Zaten 5000 serisi sıcak çalışması göz önünde bulundurularak tasarlanmış işlemciler. Aşırı korkuyorum dersen voltaj ve frekans sabitleyip hem hız artışı hem sıcaklık düşüşü elde edebilirsin.
hava soğutma bencede daha pratik sıvı soğutmada dediğin radyatör temizleme ve ekstaları mevcut sıvı değişimi vs ekonimik olarak da sıvıdan daha iyi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hepsi olur ama Airhawk duoya extra 100 TL vermeye değmez. Diğer 3ünden hangisini beğenirsen olur.

Top Bottom