Neler Yeni

hava akışı iyi kasa önerisi

Artarof

80+ Bronze
Daha ucuza daha sessiz, pompa sorunu ya da akma sorunu olmayan, en az 5-10 yıl kullanılabilen ürünler bunlar 1500 TL altına alacağın sıvı soğutmalardan daha iyi , güvenilir ve sessizdir. İstersen 1000- 2000 TL arası üst seviye hava soğutmalar da var.

Diyorsan ki 1800-1900 TL aşağıdaki sıvı soğutmaları alabiliyorum o zaman onları tercih et.

baya güzel bileşenler sıvı soğutma hevesim vardı ama bir yandan da çok para harcamak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ID-Cooling SE-224-XT​

ve​

Dark Maxima V20​

kullanıyorum alabileceğin en iyi ikili bence​

arkadaşın attığı kule tipi soğutucular çok çok iyi
kasa onu alırım o zaman alttaki yere fan takılıyor mu bu arada ekran kartının altında ızgaralı gibi kalan bir yer var psu üzerindeki yer

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
baya güzel bileşenler sıvı soğutma hevesim vardı ama bir yandan da çok para harcamak istemiyorum

kasa onu alırım o zaman alttaki yere fan takılıyor mu bu arada ekran kartının altında ızgaralı gibi kalan bir yer var psu üzerindeki yer
1652914801758.png

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bütçen varsa attığım sıvı soğutmalar parasını sonuna kadar hakeder ve hava soğutmalardan daha iyidir . Overclock yapmayı düşünüyorsan sıvı soğutma al. Yok bana overclocksuz hiç sorun yaşatmasın diyorsan 224-xt iyidir.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Fiyat aralığın nedir bilmiyorum ama indirimde falan phanteks p500a kovalayabilirsen daha iyisini kolay kolay bulamazsın. Kasaya yatırım yapmak çok önemlidir bence çok acil değilse hatta biriktirip almanı öneririm. Çünkü kolay kolay değiştirebileceğin bir parça da değil.

Artarof

80+ Bronze
Bütçen varsa attığım sıvı soğutmalar parasını sonuna kadar hakeder ve hava soğutmalardan daha iyidir . Overclock yapmayı düşünüyorsan sıvı soğutma al. Yok bana overclocksuz hiç sorun yaşatmasın diyorsan 224-xt iyidir.
sıvı soğutma olarak bunları almayı düşünüyordum çünkü tüm bileşenler ekipmanlar asus rog strix olduğu için senkron olsun diye ha bide fanboyluk var orası ayrı

teşekkürler

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
arkadaşlar selam aerocool klaw kasasını kullanmaktayım ama ryzen 5 5600x stok fanla kullanıyorum boşta bile 60+ derece üzerinde çalıştığı oluyor oyundan oyuna 95leri görüyorum bu durum da beni korkutuyor hazır bu bahane varken iyi bir hava akışı olan kasa ve sıvı soğutma almaya karar verdim sıvı soğutmada kararı verdim ama hava akışı iyi olan fiyatı çok abartı olmadığı sürece bir kasa önerisi sizden rica ediyorum

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bazi arkadaslar adama 2000 tllik kasalar onermis, gerek yok arkadaslar. adamin butcesini oldurmeyin. kullandigi parcalar ortada.

maxima v20, maxima v12, guardian pro, revolution 01 arasindan siralama yapacak olursak;

maxima v20 > revolution 01 > guardian pro = maxima v12

Artarof

80+ Bronze
bazi arkadaslar adama 2000 tllik kasalar onermis, gerek yok arkadaslar. adamin butcesini oldurmeyin. kullandigi parcalar ortada.

maxima v20, maxima v12, guardian pro, revolution 01 arasindan siralama yapacak olursak;

maxima v20 > revolution 01 > guardian pro = maxima v12
Bütçede bi sorun yok da bi kasaya çok para vermeye gerek var mı bilemiyorum

Alıntıyı görüntüle
Aerocool ucuzlamis arada kaldım ben de

Son düzenleme:

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
Bütçede bi sorun yok da bi kasaya çok para vermeye gerek var mı bilemiyorum

Aerocool ucuzlamis arada kaldım ben de
hnagisinin hava akışı iyi bilmiyorum bilen varsa yazsın şahsen ben v20den çok memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,579
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom