Kullandınız mı?Dark Maxima V12 Temperli Cam Yan Panel, 3x12cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV12) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.auto-style1 { color: #FF9900; } .auto-style3 { color: #000000; } .auto-style4 { border-width: 0; } .auto-style5 { font-weight: bold; border-width: 0; } Yepyeni Dark MAXIMA V12, 2x USB3.0, 4x12cm ARGB Ring LED Fan, Full Mesh Ön Panelli Süper ATX Oyuncu Kasası ! Uygun Fiyatlı ve Dikey...www.teknobiyotik.com
Kullanmadım. İncelemelerini youtubeda ve forumda bulabilirsin.Kullandınız mı?
Ben de daha çok bilindik markalara yönelmek istiyordum incelemelerinde mesh panel kullanılmadığını gördüm.NZXT H510i RGB Tempered Glass USB 3.1 Kirmizi/Siyah Mid Tower Kasa | ITOPYA
NZXT H510i RGB Tempered Glass USB 3.1 Kirmizi/Siyah Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile CA-H510I-BR ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu nasıl. Beyazı hayalimdir!
Powersupply var bende sadece kasa almak istiyorum.Hocam bütçenin üstünde ama kasada powesupply da var. Hiçbir şekilde pişman olmazsın. üştü full mesh çıkabilir ızgaralı. 4 fanı var.
Corsair Carbide Spec-Delta RGB CC-9011166-WW CV650 CC-9020132-EU 650W 80 Plus Bronze USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com