Neler Yeni

Boş kasa önerisi Havalandırması iyi

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Emirhan
marka takıntın yoksa beğendiğini al aga boşver gitsin
Hocam her şey marka ile olmuyor ve beğenmekle de alakası yok kasanın malzemesi önemli kaç mm gpu uzunluğu destekliyor kaç mm cpu soğutucu destekliyor toz filtreleri var mı yok mu daha bir çok detayı var öyle dediğin gibi kolay değil hiç bir şey

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Alper Kaplan
Hocam ucuza alacağın akvaryum kasalardan hayır gelmez ya parana kıy düzgün bir şey al ya da normal al ne yazık ki durum bu
3400tl mi ne oda hepsiburada üzerinde

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
SEYFULLAH KIR
Hocam ucuza alacağın akvaryum kasalardan hayır gelmez ya parana kıy düzgün bir şey al ya da normal al ne yazık ki durum bu
ya hacı gülüyorsun ama aralarında bir fark yok yani 10k versen ne farkeder akvaryuma 3k versen ne değişir malzeme aynı malzeme ben de kardeşime aldım kullanıyor bir sıkıntısı yok hava girişi aynı çıkışı aynı hatta aradaki farka güzel kaliteli fanlar alırsın 10 numara olur

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ya hacı gülüyorsun ama aralarında bir fark yok yani 10k versen ne farkeder akvaryuma 3k versen ne değişir malzeme aynı malzeme ben de kardeşime aldım kullanıyor bir sıkıntısı yok hava girişi aynı çıkışı aynı hatta aradaki farka güzel kaliteli fanlar alırsın 10 numara olur
Seni de anlıyorum çok saçma bir durum gerçekten o kadar farkı hakketmiyor ama bilmediğin çok detay var kasalarda, onları göz önünde bulundurunca 10k Olmasada 5-6k olanlar çok daha mantıklı oluyor.

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Emirhan
Hocam dediğim gibi 2-3k aslında bütçem istediğim güzel bir kasa olsun desem 4k max
O paraya alacağın akvaryum kasadan hiç bir hayır gelmez hocam açıkça söyleyeyim sıcaklıklara da 4 5 derece fark koyar zorluk çekersin akvaryum yerine düz mesh bir kasa alır geçersin 10 kat daha iyi olur senin için

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Alper Kaplan

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
SEYFULLAH KIR
Hocam her şey marka ile olmuyor ve beğenmekle de alakası yok kasanın malzemesi önemli kaç mm gpu uzunluğu destekliyor kaç mm cpu soğutucu destekliyor toz filtreleri var mı yok mu daha bir çok detayı var öyle dediğin gibi kolay değil hiç bir şey
akvaryum yada showcase dediğin bir çok kasa yeterince büyük uzun ve geniş zaten toz filtresi dediğinde trendyolda falan 50-100tl zaten kastığınız kadar mantıklı değil aradaki fiyat farkına değmez ben de kullanıyorum güzel fanlar alırsan gayet okey

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Alper Kaplan
O paraya alacağın akvaryum kasadan hiç bir hayır gelmez hocam açıkça söyleyeyim sıcaklıklara da 4 5 derece fark koyar zorluk çekersin akvaryum yerine düz mesh bir kasa alır geçersin 10 kat daha iyi olur senin için
Oda olabilir sıkıntı yok

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
SEYFULLAH KIR
Akvaryum kasaların camları sıkıntı oluyor mu kırılganlık olarak ne kadar dayanıklı
kanka sağlamlık testi videosu çekmeyeceksen çekiç fırlatmayacaksan okey ama ben yine de mesh öneririm akvaryumların hava akışı bana hala mesh kadar iyi değil gibi geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,283
Üyeler
161,260
Son üye
Karl_Heinz_Schneider
Top Bottom