fan ters takılmış dostfanı düzgün takmamış gibi duruyor üst taraf hafif dışarda kalmış alt kısma oranla
yönü çok farketmezde diğer montajlan kule tiplerine göre bi tuhaflık var bundafan ters takılmış dost
yok yok sadece fanı sök takdirek fanı çıkarıp öbür tarafa mı takacağım ekran kartını filan çıkarmama gerek var mı
Bu şekilde olacak kule tipi soğutuyu komple sökmeden fanı sök diğer tarafa tak
Alıntıyı görüntüle
hocam egzoz fan yüzünden işlemci soğutucu hava alamıyor fanın yönünü değiştirmek zor değil merak etme bozmazsın ekran kartını çıkartmana gerek yokdirek fanı çıkarıp öbür tarafa mı takacağım ekran kartını filan çıkarmama gerek var mı
hayır bozulmaz ama daha fazla fps almak istiyorsan yönünü değiştirböyle kalsa sistem bozulur mu hocam ben kendime güvenemiyorum
200 tl verdim format için de 200 lira demişti bence beni kazıklıyorŞöyle şeyleri görünce deliriyorum ya şu fanı kendisi taksa kullanıcı eyvallah bilmeyebilir derim ama sözde bilgisayarcı denen şahıs bu işten para kazanıyor mesleği bu ise eğer yazık yani sövdü mü sövdü oluyor, İnşallah bundan para Talep etmemiştir daha çok deliririm,
Soğutmayı takmaya 200 istedi öylemi yazıklar olsun diyorum git hem şu kadar para aldın hem ters takmışsın de hatta babana söyle çarkına okusun yazık yani para istemez demesi gerekir yada 50 ₺ kâfi dir max200 TL verdim format için de 200 lira demişti bence beni kazıklıyor