Neler Yeni

Çözüldü✓ HAVA SOĞUTMA EGZOZ FAN TARAFINA DOĞRU TAKILDI

WhoCares

80+ Gold
fanı düzgün takmamış gibi duruyor üst taraf hafif dışarda kalmış alt kısma oranla

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Tuna

Leaden_Viever

80+ Bronze
direk fanı çıkarıp öbür tarafa mı takacağım ekran kartını filan çıkarmama gerek var mı
hocam egzoz fan yüzünden işlemci soğutucu hava alamıyor fanın yönünü değiştirmek zor değil merak etme bozmazsın ekran kartını çıkartmana gerek yok

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
Deniz Bey
Şöyle şeyleri görünce deliriyorum ya şu fanı kendisi taksa kullanıcı eyvallah bilmeyebilir derim ama sözde bilgisayarcı denen şahıs bu işten para kazanıyor mesleği bu ise eğer yazık yani sövdü mü sövdü oluyor, İnşallah bundan para Talep etmemiştir daha çok deliririm, 🤬

1453mami

80+
Şöyle şeyleri görünce deliriyorum ya şu fanı kendisi taksa kullanıcı eyvallah bilmeyebilir derim ama sözde bilgisayarcı denen şahıs bu işten para kazanıyor mesleği bu ise eğer yazık yani sövdü mü sövdü oluyor, İnşallah bundan para Talep etmemiştir daha çok deliririm, 🤬
200 tl verdim 😭 format için de 200 lira demişti bence beni kazıklıyor

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
Deniz Bey
200 TL verdim 😭 format için de 200 lira demişti bence beni kazıklıyor
Soğutmayı takmaya 200 istedi öylemi yazıklar olsun diyorum git hem şu kadar para aldın hem ters takmışsın de hatta babana söyle çarkına okusun yazık yani para istemez demesi gerekir yada 50 ₺ kâfi dir max

Top Bottom