Fotoğraf atabilirmisin?Merhaba id cooling se 224 xts soğutmayı tamirci egzoz fan tarafına doğru taktı ısı değerlerim oyunlarda 80i geçmiyor sizce bir sıkıntı olur mu
aga kasa fanları havayı ona gönderi o fan onlara düzelt onu çok saçma olmuş
yanlış bişey yaparsam sistem bozulabilir mi hocamBu şekilde olacak kule tipi soğutuyu komple sökmeden fanı sök diğer tarafa tak
Alıntıyı görüntüle
bide bilgisayarcı olcak fanı takışa bak
bozulacak bir şey yok ki sadece fanını çıkartıp diğer tarafa takacaksın bu arada o tamirciye de bir daha gitmeyanlış bişey yaparsam sistem bozulabilir mi hocam
hocam ben adama dedim gördüğüm fotoğraflarda hep ram tarafına doğru diye hava ile ilgili bişey dedi hatırlamıyorum babamın arkadaşı diye gidiyorum zatenbozulacak bir şey yok ki sadece fanını çıkartıp diğer tarafa takacaksın bu arada o tamirciye de bir daha gitme
Mesaj otomatik birleştirildi:
kesin macun falanda sürmemiştir
video izleyerek yapabilirsin çok kolayhocam ben adama dedim gördüğüm fotoğraflarda hep ram tarafına doğru diye hava ile ilgili bişey dedi hatırlamıyorum babamın arkadaşı diye gidiyorum zaten
bilgisayar toplama videoları izlersen rahat öğrenirsin merak etme zor hiç bir şey yokhocam ben adama dedim gördüğüm fotoğraflarda hep ram tarafına doğru diye hava ile ilgili bişey dedi hatırlamıyorum babamın arkadaşı diye gidiyorum zaten