Öneri Hava soğutma için kasa önerisi

Reaksiyon skoru
28
Bütçe
4000
Arkadaşlar selamlar,
Ryzen 7 5700x işemciye sahibim
Soğutucu olarak kule tipi soğutucu olan
Thermalright phantom sprit model soğutucuyu aldım
Sistemim Rampage Azor modeli bir kasaya kurulu pek memnun değilim açıkçası kasa önerisinde bulunursanız sevinirim açıkçası

Buyrun;

Fanlarıyla
Kablolamasıyla
Kasa içi rahatlıyla
Malzeme kalitesiyle mükemmel bir kasa.

Buyrun;

Fanlarıyla
Kablolamasıyla
Kasa içi rahatlıyla

Ekran kartını dik koymak için kullanılan GPU braketi kasayla birlikte mi geliyor ekstradan almak mı gerekiyor acaba?

Buyrun;

Fanlarıyla
Kablolamasıyla
Kasa içi rahatlıyla

psunun konumlamasını iyi düşünmüşler ön taraftan tozlandığındafiltreyi çıkar-tak yapması kolay olur.ama psu yok içinde ve fiyat 4380 tl.bu çok değil mi sizce.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartını dik koymak için kullanılan GPU braketi kasayla birlikte mi geliyor ekstradan almak mı gerekiyor acaba?
Ayrı alıyorsunuz hocam.
psunun konumlamasını iyi düşünmüşler ön taraftan tozlandığındafiltreyi çıkar-tak yapması kolay olur.ama psu yok içinde ve fiyat 4380 tl.bu çok değil mi sizce.

Değil hocam fanlarını kontrol edin gerçekten mükemmel fanlar. BIOS'tan kontrol edilebilir 4 pinli fanlar ve CFM değerleri çok yüksek.
Kasa içi geniş ve fanların da kalitesiyle hava akımı çok iyi gerçekten. Kablolama da çok başarılı. Malzeme kalitesi de iyi.

Ayrı alıyorsunuz hocam.

Değil hocam fanlarını kontrol edin gerçekten mükemmel fanlar. BIOS'tan kontrol edilebilir 4 pinli fanlar ve CFM değerleri çok yüksek.
Kasa içi geniş ve fanların da kalitesiyle hava akımı çok iyi gerçekten. Kablolama da çok başarılı. Malzeme kalitesi de iyi.
evet fanlar gerçekten güzel.ama benim akasa venomlarla eşdeğer performans.mesela benmim egzos 140lık venom.110 cfm de 25-30 db seste çalışıyor maxta.bu lion kasadaki 140 lık fanlarla aynı seviye.yani ben raijin kasayı aldığımda 1800 dü.sonradan 1300-1400 civarlarına kadar düşmüştü ve haliyle kazıklanmış hissetmiştim kendimi.çıkacağı varmış dedim unuttum.ama ultra sesiz bir kasam var ve çok memnunum.cpu stress testinden 63 derece aldı.o kadar kaliteli bir kasaya sahibim.hem ultra sessiz hem soğutması çok iyi.kış aylarında daha da iyi.şimdi benim verdiğim parayla bu kasanın fiyatını karşılaştırıyorum arada uçurum var.belki malzeme kalitesi benim kasaya fark açabilir fiyatı ondan yüksektir.içinde 600w psu olsaymış kaçırılmaz bir kasa.

@SadeceYorumcu @Senoly @Serkan Alpay
İnternette birazcık araştırma yaptıktan sonra aşşağıda linkte verdiğim kasayı gördüm hava soğutma sistemler içinde gayet iyi olumlu şeyler söylemişler ve fiyatı diğer kasalara göre daha uygun geldi ne düşünüyorsunuz

@SadeceYorumcu @Senoly @Serkan Alpay
İnternette birazcık araştırma yaptıktan sonra aşşağıda linkte verdiğim kasayı gördüm hava soğutma sistemler içinde gayet iyi olumlu şeyler söylemişler ve fiyatı diğer kasalara göre daha uygun geldi ne düşünüyorsunuz

Hocam ekonomik görünüyor ama masraf çıkartır bu kasa bir şekilde.
Güzel yönleri var gerçekten ama ileriye dönük ihtiyaçlarınıza yanıt veremeyebilir.
Fanları 3 pinli ve yeterli bilgiye ulaşamadım.
Çok yüksek ihtimal 35-40 CFM üreten çok giriş seviye fanlar olduklarını düşünüyorum.
GPU desteği 315mm buda çok yeterli değil.

Bir kere alın tam alın hocam. Attığım kasaya aşık olacaksınız emin olun.
evet fanlar gerçekten güzel.ama benim akasa venomlarla eşdeğer performans.mesela benmim egzos 140lık venom.110 cfm de 25-30 db seste çalışıyor maxta.bu lion kasadaki 140 lık fanlarla aynı seviye.yani ben raijin kasayı aldığımda 1800 dü.sonradan 1300-1400 civarlarına kadar düşmüştü ve haliyle kazıklanmış hissetmiştim kendimi.çıkacağı varmış dedim unuttum.ama ultra sesiz bir kasam var ve çok memnunum.cpu stress testinden 63 derece aldı.o kadar kaliteli bir kasaya sahibim.hem ultra sessiz hem soğutması çok iyi.kış aylarında daha da iyi.şimdi benim verdiğim parayla bu kasanın fiyatını karşılaştırıyorum arada uçurum var.belki malzeme kalitesi benim kasaya fark açabilir fiyatı ondan yüksektir.içinde 600w psu olsaymış kaçırılmaz bir kasa.

Hangisi kaçırılmaz hocam anlamadım tam :D
Gönderdiğiniz Dark kasanın fanları çok kötü yalnız,
39 CFM hava akımı üretiyor max. Boğulur kasa.

dark türkiyede en çok tercih edilen markalardan.adamlar sitesinde açıklamış.daha ne olsun.koskoca dark yalan atacak hali yok ya.teknobiyotikte kasanın efsaneliğini onaylamış videoda.

''Dark Guardian'ı diğer kasalardan ayırt eden bir diğer özellik ise ekstra fan ihtiyacınızı tamamen ortadan kaldıracak şekilde kasa içi en yeni nesil FRGB LED fanlar ile birlikte gelmesidir. ön panelde 3x12cm'lik arka panelde ise 1x 12cm'lik FANLARIN FIRTINA ETKİSİnin bilgisayar performansına katkısını çıplak göz ile deneyimleyebileceksiniz.''

bak bu daha güzelmiş.8000 TL'ye full kasa. 1000w gold sertifikalı psu 6500 tl olsa kasa 1500 tl ye geliyor.

Son düzenleme:
Bu kasa güzel hocam havalandırma konusunda sorun yaşamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,612
Üyeler
192,427
Son üye
berkgrt
Geri