N nizunoi 80+ Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Eren Doğan 23 Ağustos 2024 #1 Cooler Master Cooler Master Hyper 212 Dual Sickleflow ARGB RR-212TK-18PA-R1 Almayı düşünüyorum, aynı fiyat bandında rgb olan bir hava soğutma önerisinde bulunabilir misiniz?
Cooler Master Cooler Master Hyper 212 Dual Sickleflow ARGB RR-212TK-18PA-R1 Almayı düşünüyorum, aynı fiyat bandında rgb olan bir hava soğutma önerisinde bulunabilir misiniz?
Bünyamina 80+ Platinum Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 12,782 23 Ağustos 2024 #2 nizunoi yazmış: Cooler Master Cooler Master Hyper 212 Dual Sickleflow ARGB RR-212TK-18PA-R1Almayı düşünüyorum, aynı fiyat bandında rgb olan bir hava soğutma önerisinde bulunabilir misiniz? Devamı için tıklayın... F/P istersen iyi iyisi bu. RGB olanı da bu. Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar. www.gaming.gen.tr Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr
nizunoi yazmış: Cooler Master Cooler Master Hyper 212 Dual Sickleflow ARGB RR-212TK-18PA-R1Almayı düşünüyorum, aynı fiyat bandında rgb olan bir hava soğutma önerisinde bulunabilir misiniz? Devamı için tıklayın... F/P istersen iyi iyisi bu. RGB olanı da bu. Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar. www.gaming.gen.tr Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr