5k bütçede sıvı geçmek bana daha mantıklı geliyor fakat işlemciniz çok güçlü değilse phantom spirit alın paranız cebinizde kalır pahalı ve harika olan soğutucuların çoğu tr de stokta yok maalesef.Arkadaşlar 5k bütçem var önerilerinizi bekliyorum
frost commander var ama işte dediğim gibi stok yokŞart malesefki server olarak kullanıcağız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AMD Ryzen 9 7950X On Altı Çekirdek 4.5 GHz İşlemci
MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
Server olucak hava soğutmalı lazım link atarmısın varsa önerin5k bütçede sıvı geçmek bana daha mantıklı geliyor fakat işlemciniz çok güçlü değilse phantom spirit alın paranız cebinizde kalır pahalı ve harika olan soğutucuların çoğu tr de stokta yok maalesef.
2. el atma sebebim sıfırlarının olmaması hocam noctua alacaksan nh dh15 g2 daha hoş olurServer olucak hava soğutmalı lazım link atarmısın varsa önerin
2. el atma sebebim sıfırlarının olmaması hocam noctua alacaksan nh dh15 g2 daha hoş olur
7950x soğutabileceğini düşünmüyorum maalesef.![]()
NOCTUA NH-L9A-AM5 chromax.black AMD AM5 92mm düşük profil Siyah İşlemci soğutucusu - inventus
NOCTUA NH-L9A-AM5 chromax.black AMD AM5 92mm düşük profil Siyah İşlemci soğutucusuinventus.com.tr
bu nasıl acaba?