Öneri R5600 için işlemci soğutucu önerisi

şunu al geç https://www.gaming.gen.tr/urun/5666...u-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce iyzico kampanyası felan var forumda konusu var onu yap daha ucuza geliyor

Thermalright Peerless Assassin ve Phantom Spirit senin işlemci için fazla iyi, çok güzel çalışır ama bütçe düşürüceksen assassin x yeterli

thermalright ürünleri güzel zaten ne alsan bütçesine göre güzel performans verir bütçen neye yetiyor ise onu al
bilmediğim için soruyorum, anakartımda 1 tane 4 pinli cpu fan girişi var sizin gösterdiğiniz modelde 2 tane fan var montaj yaparken 2 fanıda aynı girişe mi takılıyor yoksa biri bir yere diğeri bir yer mi takılıyor ?

bilmediğim için soruyorum, anakartımda 1 tane 4 pinli cpu fan girişi var sizin gösterdiğiniz modelde 2 tane fan var montaj yaparken 2 fanıda aynı girişe mi takılıyor yoksa biri bir yere diğeri bir yer mi takılıyor ?
assasin x tek fanda phantom spirit ve peerless assassin çift fan şöyle oluyor, kutudan çoklayıcı çıkıyor onu anakarttaki 4pin cpu fan girişine takıyorsun 2 tane 4 pin girişi oluyor fanları oraya takıyorsun

600 lira arttırabilirseniz Phantom Spirit
Arttıramazsanız Assassin X

assasin x tek fanda phantom spirit ve peerless assassin çift fan şöyle oluyor, kutudan çoklayıcı çıkıyor onu anakarttaki 4pin cpu fan girişine takıyorsun 2 tane 4 pin girişi oluyor fanları oraya takıyorsun
anladığım kadarı ile 2 tane fan kablosunu çoklayıcıya bağlıyoruz çoklayıcının ucunuda 4 pinli cpu fan bölümüne takıyoruz doğrumu ?
bu video da olduğu gibi sanırım 6:50 den sonra

anladığım kadarı ile 2 tane fan kablosunu çoklayıcıya bağlıyoruz çoklayıcının ucunuda 4 pinli cpu fan bölümüne takıyoruz doğrumu ?
bu video da olduğu gibi sanırım 6:50 den sonra
evet bu kablo da sana tavsiyem kasa içine montaj yapıcaksan fanları herşeyi takmadan önce çoklayıcıyı tak ondan sonra soğutma bloğunu oturttur çok daha rahat olur fanları takmak

Bu kampanyayı uygularsanız eğer 17 TL'e getirebilirsiniz:

Kendimde 5600 için kullanıyorum. 4.7 ghz ye overclock yaptım banamısın demedi. Overclock hali ile oyunlarda 50 dereceyi geçmiyor genelde 46 47 derecelerde dolaşıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence 1k daha ekle bunu al pişman olmazsın emin ol
Bu iki modelden hangisini alayım cift fanli olan daha iyi ama daha pahalı diğerinin ekranli olmasi çabası beyaz olmaları iyi sistemde beyaz şuanki soğutucu linkteki ürün gayet memnunum yaz sıcağında yükte max 60-61 görüyor fakat siyah olduğu için yanına beyaz fan takarak kullanıyordum beyaz alayim diyorum hazır kampanyalar varken sizce hangisine geçsem daha iyi olur hem isi hemde görünüş olarak
ID-Cooling SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu 1.869 TL yerine 1.430,04 TL

Bu iki modelden hangisini alayım cift fanli olan daha iyi ama daha pahalı diğerinin ekranli olmasi çabası beyaz olmaları iyi sistemde beyaz şuanki soğutucu linkteki ürün gayet memnunum yaz sıcağında yükte max 60-61 görüyor fakat siyah olduğu için yanına beyaz fan takarak kullanıyordum beyaz alayim diyorum hazır kampanyalar varken sizce hangisine geçsem daha iyi olur hem isi hemde görünüş olarak
ID-Cooling SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu 1.869 TL yerine 1.430,04 TL
peerless assassin 120 se digital white gec en guzel duran o

ama büyüklükleri kontrol et kasana uyuyor mu ona göre al

kasa zoko amıral 160 mm destegı var sogutucu 157 mm sıgar herhalde acaba yandan sorun olurmu ramlere falan carparmı ?
kasaya sığıyor ramlere matx ise anakart çarpabilirde o zaten ön fanı kaldırarak çözülüyor, ekranı arka fan ve soğutma bloklarının üstüne koymuşlar ramler çarpsa bile ön fanı az kaldırıp takarsın sorun olmaz

peerless assassin 120 se digital white gec en guzel duran o

ama büyüklükleri kontrol et kasana uyuyor mu ona göre al
Dostum şimdi iki uygulamayada yeni üye oldum iyzocoya parolparadan oluşturduğum sanal karti ekledim ödemeyi iyzico ile ode diyip parolpara kartıyla yapıyorum doğrumudur ve birde şimdi exstra %10 luk dilim benim Ödeyeceğim fiyattanmi hesaplaniyor mesela 2k ödediğim zaman bunun %10u 200tl yapar 200+500+400=1100 tl buda bana 900 liraya gelmiş olur son olarakta bu paraları normal banka hesabıma geri çekebilirmiyim bilgin varmi

Dostum şimdi iki uygulamayada yeni üye oldum iyzocoya parolparadan oluşturduğum sanal karti ekledim ödemeyi iyzico ile ode diyip parolpara kartıyla yapıyorum doğrumudur ve birde şimdi exstra %10 luk dilim benim Ödeyeceğim fiyattanmi hesaplaniyor mesela 2k ödediğim zaman bunun %10u 200tl yapar 200+500+400=1100 tl buda bana 900 liraya gelmiş olur son olarakta bu paraları normal banka hesabıma geri çekebilirmiyim bilgin varmi
hocam o konu hakkında benim çok bilgim yok ana konunun sahibine sorarsanız o kampanyanın daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,678
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri