Neler Yeni

Havalandırma Akışı Doğru Mu?

redjohn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Hakan Yivus
Merhaba,

Thermalright Phantom Spirit 120 Evo kullanıyorum, elimdeki kasanın ise kaba taslak çizimi aşağıda yer almakta. Kasanın ön tarafında 3 adet 120'lik fan mevcut, aynı şekilde egzoz fan da 120'lik. Hava akışı ise görselde yer alıyor. Cpu soğutucu ile egzoz fan arasında yaklaşık 6-7cm kadar mesafe var. Yani mantıken düşündüğüm zaman cpu soğutucudan çıkan sıcak hava direkt egzoz fana aktarılıyor diye düşünüyorum. Bu şekilde kullanım doğru mudur? Belki boş soru fakat aklıma takıldı nedense. :)

1740171208656.png

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Sefer
Dostum boş değil guzel bilgilendirme olur bilmeyenler icin. Şu anda hava akışı tam müq. Ekstra iyi hava akışı istersen öndekj fanlara yakın, üst kısma fan ekle içeri üflesin. Egzoz fana yakın üst kısma bir daha fan ekle o da dışarı üflesin.
Hatta istersen alta 2,3 fan daha ekle yukarı üflesin kasa buzluk gibi olur :) harbi diyom ama bak.

redjohn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Hakan Yivus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum boş değil guzel bilgilendirme olur bilmeyenler icin. Şu anda hava akışı tam müq. Ekstra iyi hava akışı istersen öndekj fanlara yakın, üst kısma fan ekle içeri üflesin. Egzoz fana yakın üst kısma bir daha fan ekle o da dışarı üflesin.
Hatta istersen alta 2,3 fan daha ekle yukarı üflesin kasa buzluk gibi olur :) harbi diyom ama bak.
Teşekkürler, ne yazık ki mevcut kasamda sadece ön ve arka tarafta giriş/çıkış mevcut. Bir de PSU için kasanın altında var o kadar. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,415
Üyeler
168,440
Son üye
Thayphon
Top Bottom