Neler Yeni

Havalı tüfek

ErkadamEy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emrah Erkadam
Arkadaşlar 17 yaşındayım havalı tüfek kullanırken yakalasalar bir cezası var mıdır ?
Not : Av için değil.

Yağız 111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
12 yaşımdayken babamla beraber normal tüfek, silah bile kullanıyordum sorun olmuyordu havalı tüfek de kullandım hiçkimse bir şey demedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman
Normalde 18 yaş altı satın alamıyor. Yanında bir yetişkin varken kullanmanı tavsiye ederim Hatsan Turcar gibi yüksek fpsli havalı tüfekler pelleti öyle hızlı atıyor ki insana denk gelse deler yani o derece. Ya da düşük fpsli sadece balon patlatmaya yarayanlarını tercih edebilirsin.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Suç olmaması için:

Havalı tüfek ve tabancaların satışında düzenlenen faturada silaha ilişkin bilgiler ve alıcıya ilişkin bilgiler bulunmaktadır. Bu tür silahların taşınması veya bulundurulması sırasında faturanın yanınızda bulunması gerekmektedir. Yukarıda kanun maddesinde de yazıldığı üzere satıcılar bu tür silahlara ilişkin bilgileri emniyete göndermektedir. Bu yüzden havalı tüfek ve tabanca satın alınması kullanılması ve benzeri durumlarda fatura bulundurulması büyük önem arz etmektedir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Arkadaşlar 17 yaşındayım havalı tüfek kullanırken yakalasalar bir cezası var mıdır ?
Not : Av için değil.
Kendi üzerine satın alamazsın ben aldığımda kimliğim üzerine işlendi. Bana dediklerine göre Üzerinde bulunduramazsın. Bir yerden bir yere götürürken içi boş hava tüpü çıkık ve satın aldığın kutuda olmalı. Senin üzerinde yakalarlar ise üstüne kayıtlı olmadığı için sorun yaşarsın. Tüfek değilde tabanca tarzı düşünürsen Bende VİGİLANTE Crosman var gayet iyi tek doldurması zor oluyor atışları isabetli üstüne red dot hologram dürbün takabilirsin. 50 metre menzili çok rahat vurabiliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi üzerine satın alamazsın ben aldığımda kimliğim üzerine işlendi. Bana dediklerine göre Üzerinde bulunduramazsın. Bir yerden bir yere götürürken içi boş hava tüpü çıkık ve satın aldığın kutuda olmalı. Senin üzerinde yakalarlar ise üstüne kayıtlı olmadığı için sorun yaşarsın. Tüfek değilde tabanca tarzı düşünürsen Bende VİGİLANTE Crosman var gayet iyi tek doldurması zor oluyor atışları isabetli üstüne red dot hologram dürbün takabilirsin. 50 metre menzili çok rahat vurabiliyorsun.
Ve Air Soft severler bunlara oyuncak diyor fakat kesinlikle oyuncak değiller. İnsana çevrilmesi bile sıkıntılı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,754
Üyeler
165,065
Son üye
Ahbaat
Top Bottom