Kendi üzerine satın alamazsın ben aldığımda kimliğim üzerine işlendi. Bana dediklerine göre Üzerinde bulunduramazsın. Bir yerden bir yere götürürken içi boş hava tüpü çıkık ve satın aldığın kutuda olmalı. Senin üzerinde yakalarlar ise üstüne kayıtlı olmadığı için sorun yaşarsın. Tüfek değilde tabanca tarzı düşünürsen Bende VİGİLANTE Crosman var gayet iyi tek doldurması zor oluyor atışları isabetli üstüne red dot hologram dürbün takabilirsin. 50 metre menzili çok rahat vurabiliyorsun.Arkadaşlar 17 yaşındayım havalı tüfek kullanırken yakalasalar bir cezası var mıdır ?
Not : Av için değil.
Ve Air Soft severler bunlara oyuncak diyor fakat kesinlikle oyuncak değiller. İnsana çevrilmesi bile sıkıntılı.Kendi üzerine satın alamazsın ben aldığımda kimliğim üzerine işlendi. Bana dediklerine göre Üzerinde bulunduramazsın. Bir yerden bir yere götürürken içi boş hava tüpü çıkık ve satın aldığın kutuda olmalı. Senin üzerinde yakalarlar ise üstüne kayıtlı olmadığı için sorun yaşarsın. Tüfek değilde tabanca tarzı düşünürsen Bende VİGİLANTE Crosman var gayet iyi tek doldurması zor oluyor atışları isabetli üstüne red dot hologram dürbün takabilirsin. 50 metre menzili çok rahat vurabiliyorsun.