Havit fuxi h3 Alınır mı?

Reaksiyon skoru
1
Telefon ve bilgisayarda kullanacağım oyuzden tek jak olması lazım alınır mı? normalde rampage rmk 27 kullanıyorum alınır mı?

F/P ürünü tavsiye ederim. Bir tek mikrofondan yakınan birisini görmüştüm.

Telefon ve bilgisayarda kullanacağım oyuzden tek jak olması lazım alınır mı? normalde rampage rmk 27 kullanıyorum alınır mı?
Ben önermem çünkü kulağıma taktım ve çok rahatsız ediyordu. Kulağı sarmıyor,çevrelemiyor,tam oturmuyor. Havada kalıyor resmen. Ayrıca telefona bluetooth ile de bağlarsın. ATK mercury var bütçeni arttırabilirsen onu al derim. Kampanyalarla 2000e geliyordu.

kulakliktan pek memnun kalmadim ozellikle mikrofon kisminda default olarak asla kullanilmamali ekstra programlar ile azda olsa ise yariyordu fuxi h3 yerine butce tam soylenirse kampanyalar ile guzel bir kulaklik denk getirilebilir.

şu anda kulağımda, asla tavsiye etmem. umarım bana gönderdikleri model arızalıdır herkese böyle gitmiyordur. daha önceden 1 kez garantiye gönderdim düzelttiler geri getirdiler. üzerinden 1 ay falan geçti, tam olarak bu sabah yine aynı problemi yaşıyorum. kulaklığın şarjı var, USB pc ye takılı, ikisinde ışıkları yanıp yanıp sönüyor, asla ses vermiyor, sadece kablo ile bağlanırsan ses veriyor şu an öyle bağladım zaten.

Kablo ile kullanicam sadece yinede tavsi
şu anda kulağımda, asla tavsiye etmem. umarım bana gönderdikleri model arızalıdır herkese böyle gitmiyordur. daha önceden 1 kez garantiye gönderdim düzelttiler geri getirdiler. üzerinden 1 ay falan geçti, tam olarak bu sabah yine aynı problemi yaşıyorum. kulaklığın şarjı var, USB pc ye takılı, ikisinde ışıkları yanıp yanıp sönüyor, asla ses vermiyor, sadece kablo ile bağlanırsan ses veriyor şu an öyle bağladım zaten.
ye etmezmisiniz

-Dışarıya çok ses veriyor
-Usb dongle ı çabuk bozuluyor
-Malzeme kalitesi ortalama
+Fiyat iyi kablosuz
+Kumaş ped var
Ek olarak mikrofon ortalama

-Dışarıya çok ses veriyor
-Usb dongle ı çabuk bozuluyor
-Malzeme kalitesi ortalama
+Fiyat iyi kablosuz
+Kumaş ped var
Ek olarak mikrofon ortalama
mic - pedler - malzeme kalitesi

bu üçlüden çok memnunum fakat dediğin gibi usb çok çabuk bozuluyor, ürünün yenisini de değil, ürünü tamir edip geri gönderiyorlar. asla kimseye tavsiye etmem almayın, aldırmayın, paranızı çöpe atmayın. havit daha yeni bir marka (rakiplerine göre) zamanla gelişme potansiyeli olan bir marka, fakat şu an asla kullanmamanız gereken markalar arasında ilk 5 içine girer diye düşünüyorum. destek ekibi asla yardımcı olmuyor. kısaca ALMAYIN. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öneriniz varmi
benim bilgim yok fakat onun için yeni konu aç bence daha yararlı olur senin için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1751194373617.webp

eymen in konu başlıklarını okumak bile yetiyor bence kulaklık hakkındaki yorumu...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,240
Üyeler
192,657
Son üye
Mete5834
Geri