kenankupeli
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Telefon ve bilgisayarda kullanacağım oyuzden tek jak olması lazım alınır mı? normalde rampage rmk 27 kullanıyorum alınır mı?
Ben önermem çünkü kulağıma taktım ve çok rahatsız ediyordu. Kulağı sarmıyor,çevrelemiyor,tam oturmuyor. Havada kalıyor resmen. Ayrıca telefona bluetooth ile de bağlarsın. ATK mercury var bütçeni arttırabilirsen onu al derim. Kampanyalarla 2000e geliyordu.Telefon ve bilgisayarda kullanacağım oyuzden tek jak olması lazım alınır mı? normalde rampage rmk 27 kullanıyorum alınır mı?
şu anda kulağımda, asla tavsiye etmem. umarım bana gönderdikleri model arızalıdır herkese böyle gitmiyordur. daha önceden 1 kez garantiye gönderdim düzelttiler geri getirdiler. üzerinden 1 ay falan geçti, tam olarak bu sabah yine aynı problemi yaşıyorum. kulaklığın şarjı var, USB pc ye takılı, ikisinde ışıkları yanıp yanıp sönüyor, asla ses vermiyor, sadece kablo ile bağlanırsan ses veriyor şu an öyle bağladım zaten.Telefon ve bilgisayarda kullanacağım oyuzden tek jak olması lazım alınır mı? normalde rampage rmk 27 kullanıyorum alınır mı?
ye etmezmisinizşu anda kulağımda, asla tavsiye etmem. umarım bana gönderdikleri model arızalıdır herkese böyle gitmiyordur. daha önceden 1 kez garantiye gönderdim düzelttiler geri getirdiler. üzerinden 1 ay falan geçti, tam olarak bu sabah yine aynı problemi yaşıyorum. kulaklığın şarjı var, USB pc ye takılı, ikisinde ışıkları yanıp yanıp sönüyor, asla ses vermiyor, sadece kablo ile bağlanırsan ses veriyor şu an öyle bağladım zaten.
kablolu kullanmak için buna bu fiyatı vericeğine kablolu bu fiyatta daha iyi kulaklıklar bulucağına eminim, ses seviyesi de düşük bence ben beğenmiyorum ses seviyesiniKablo ile kullanicam sadece yinede tavsi
ye etmezmisiniz
-Dışarıya çok ses veriyorTelefon ve bilgisayarda kullanacağım oyuzden tek jak olması lazım alınır mı? normalde rampage rmk 27 kullanıyorum alınır mı?
Öneriniz varmikablolu kullanmak için buna bu fiyatı vericeğine kablolu bu fiyatta daha iyi kulaklıklar bulucağına eminim, ses seviyesi de düşük bence ben beğenmiyorum ses seviyesini
mic - pedler - malzeme kalitesi-Dışarıya çok ses veriyor
-Usb dongle ı çabuk bozuluyor
-Malzeme kalitesi ortalama
+Fiyat iyi kablosuz
+Kumaş ped var
Ek olarak mikrofon ortalama
benim bilgim yok fakat onun için yeni konu aç bence daha yararlı olur senin içinÖneriniz varmi
bütçen 2k ya çıkabilir mi yoksa 1.5k civarında mıBaşak hangi kulaklık onerirsiniz bu bütçede kablolu
1.5 k civarı olsunbütçen 2k ya çıkabilir mi yoksa 1.5k civarında mı