Havit fuxi h7 alınır mı? veya ne alınabilir ?

WestnighT

80+
Reaksiyon skoru
129
Bütçe
1600
Arkadaşlar sorum bu kulaklık alınır mı? ? tasarımını çok sevsim beyaz olmasınıda ama bu ara kulaklığa 1600den fazla veremem çünkü tam ekran kartı aldığım zamana denk geldi ve kulaklığım maalesef cızırtılı ses vermeye başladı
şu an kullandığım model gamepower mihawk ve baya memnunum ama sağ sürücüsü cızırtılı ses vermeye başladı.
yardım ederseniz çok sevinirim.
önceliğim ses kalitesi.

Arkadaşlar sorum bu kulaklık alınır mı? ? tasarımını çok sevsim beyaz olmasınıda ama bu ara kulaklığa 1600den fazla veremem çünkü tam ekran kartı aldığım zamana denk geldi ve kulaklığım maalesef cızırtılı ses vermeye başladı
şu an kullandığım model gamepower mihawk ve baya memnunum ama sağ sürücüsü cızırtılı ses vermeye başladı.
yardım ederseniz çok sevinirim.
önceliğim ses kalitesi.

Kullanıyorum gayet memnunum

bazı kişiler sorunlu demiş fuxi serisine ama ne kadardır kullanıyorsunuz ? ses kalitesi nasıl karşılaştırabileceğiniz bir başka kulaklık kullandınız mı ?
En az 7 aydır kullanıyorum, sürekli kullanan biri değilim ama ses kalitesi mikrofon tatmin edici, Corsair hs55 de kullanmıştım, arada pek fark yok gibi

fuxi h7 alip iade etmistim. seslerde masa basinda oturmama ragmen kesilmeler ve robotlasmalar oluyordu. onun disinda kulakligin kulak kisminin icinde suruculeri koruyan plastik kulagima degiyor ve acitiyordu. (kulagi kucuk biriyim)

ses kalitesi ve mikrofon ortalama, bu fiyata gore normal/iyi

fuxi h7 alip iade etmistim. seslerde masa basinda oturmama ragmen kesilmeler ve robotlasmalar oluyordu. onun disinda kulakligin kulak kisminin icinde suruculeri koruyan plastik kulagima degiyor ve acitiyordu. (kulagi kucuk biriyim)

ses kalitesi ve mikrofon ortalama, bu fiyata gore normal
önerebileceğiniz başka model var mı ? veya yerine aldınız ?

istersen havit h2039bg bakabilirsin. onu denemedim ama olumlu incelemeler okudum, biraz arastirarak sende bulabilirsin.
(Stok bitmis. stok gelirse alabilirim,veya suanki kulakligimin bozulmasini beklerim tam emin degilim)

istersen havit h2039bg bakabilirsin. onu denemedim ama olumlu incelemeler okudum, biraz arastirarak sende bulabilirsin.
(Stok bitmis. stok gelirse alabilirim,veya suanki kulakligimin bozulmasini beklerim tam emin debaktım hocam ama tasarımı pek sevmedim başka bildiğiniz model varmıdır ?
bunun tasarımınıu çok beğenmedim ama önerebileceğin başka varmı ?

Son düzenleme:
Amazon'dan alınabiliyorsa denenebilir, bu tür modelleri denemek gerekir, herkese farklı hitap eder.

Seslerin net anlaşılamaması, boğuk/kapalı olması, yukarıda yazılan kopma/robotik ses sorunu, sürücü kısmının küçük/dar olması, uzun vadede ne olacağı değişebilir.

Geri