masallah'i var hocam ama gercekten biktim, birde tanidiklarda hyperx cloud 3 kablosuz var kiskandim biraz... o kadar butcem yok bende f/p kablosuz bakayim dedim bunlari buldumAslında Fujin Pro'da iyi kulaklık. Bence kablo için değiştirmeye gerek yok.
Kabloluların ses kalitesi daha iyi. Hemde şarj derdi yok. Birde hocam oturduğunuz yer çok mu uzak. Nasıl bir sorun oluşturuyor tam olarak anlayamadım damasallah'i var hocam ama gercekten biktim, birde tanidiklarda hyperx cloud 3 kablosuz var kiskandim biraz... o kadar butcem yok bende f/p kablosuz bakayim dedim bunlari buldum
niye fikrimi degistirmem icin cirpindigini anlamadim inan bana bu ikisinden hangisi diye soruyorum dalga gecer gibi nasil bir sorun olusturuyor diyorsun, ki sen konuya mesaj bile yazmadan once bunu dile getirdimKabloluların ses kalitesi daha iyi. Hemde şarj derdi yok. Birde hocam oturduğunuz yer çok mu uzak. Nasıl bir sorun oluşturuyor tam olarak anlayamadım da
Sorumu çok güzel cevaplamışsınız cidden. Ben sadece neden olduğunu sormak istemiştim. Bütçe de belirtmemişsin ki başka kulaklık da önerebilelim.niye fikrimi degistirmem icin cirpindigini anlamadim inan bana bu ikisinden hangisi diye soruyorum dalga gecer gibi nasil bir sorun olusturuyor diyorsun, ki sen konuya mesaj bile yazmadan once bunu dile getirdim