Neler Yeni

HAVİT gamenote fuxi h3 alınır mı

MOTREUX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren ÖZKAYA
Arkadaşlar kablosuz kulaklık bakıyorum ama ne alacağımı tercih edemiyorum f/p fuxi h3 ü gördüm nasıldır alınır mı

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Arkadaşlar kablosuz kulaklık bakıyorum ama ne alacağımı tercih edemiyorum f/p fuxi h3 ü gördüm nasıldır alınır mı
yeni aldım güzel tavsiye ederim sadece mikrofonu pek güzel değil sesin gider mi gider ama güzel değil yani fuxi h7 de var incelemelere bakıp tercih yapabilirsin

MOTREUX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren ÖZKAYA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni aldım güzel tavsiye ederim sadece mikrofonu pek güzel değil sesin gider mi gider ama güzel değil yani fuxi h7 de var incelemelere bakıp tercih yapabilirsin
Peki siz mikrofon dışı bir sorun yaşadınız mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Ben 700 Liraya almıştım. 700 Lira için oldukça iyi bir kulaklık. Kablosuz deneyiminde sesi fena değil mikrofonu da idare eder seviyesinde. Henüz 3.5 mm jak girişiyle deneme fırsatım olmadı. 4 ayrı modda kullanılabilir olması ve inanılmaz hafif olması çok iyi bir şey. 700 Liraya bu özellikleri başka bir kulaklıkta bulmak zor. Her şey ses kalitesi değil ergonomi de gerçekten önemli kafaüstü bir kulaklıkta.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Peki siz mikrofon dışı bir sorun yaşadınız mı
hayır sadece jack ile bağlandığında 2.4ghz kablosuz bağlantıya göre ses seviyesi biraz daha düşük fakat kulaklığın şarjı olmadığı zaman da şarj kablosunu takıp yine o 2.4ghz aparat ile kullanabiliyorsunuz.

MOTREUX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren ÖZKAYA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 700 Liraya almıştım. 700 Lira için oldukça iyi bir kulaklık. Kablosuz deneyiminde sesi fena değil mikrofonu da idare eder seviyesinde. Henüz 3.5 mm jak girişiyle deneme fırsatım olmadı. 4 ayrı modda kullanılabilir olması ve inanılmaz hafif olması çok iyi bir şey. 700 Liraya bu özellikleri başka bir kulaklıkta bulmak zor. Her şey ses kalitesi değil ergonomi de gerçekten önemli kafaüstü bir kulaklıkta.
Başka buna rakip bir kulaklık var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,161
Üyeler
165,474
Son üye
kamali43
Top Bottom