yeni aldım güzel tavsiye ederim sadece mikrofonu pek güzel değil sesin gider mi gider ama güzel değil yani fuxi h7 de var incelemelere bakıp tercih yapabilirsinArkadaşlar kablosuz kulaklık bakıyorum ama ne alacağımı tercih edemiyorum f/p fuxi h3 ü gördüm nasıldır alınır mı
Peki siz mikrofon dışı bir sorun yaşadınız mıyeni aldım güzel tavsiye ederim sadece mikrofonu pek güzel değil sesin gider mi gider ama güzel değil yani fuxi h7 de var incelemelere bakıp tercih yapabilirsin
hayır sadece jack ile bağlandığında 2.4ghz kablosuz bağlantıya göre ses seviyesi biraz daha düşük fakat kulaklığın şarjı olmadığı zaman da şarj kablosunu takıp yine o 2.4ghz aparat ile kullanabiliyorsunuz.Peki siz mikrofon dışı bir sorun yaşadınız mı
Başka buna rakip bir kulaklık var mıBen 700 Liraya almıştım. 700 Lira için oldukça iyi bir kulaklık. Kablosuz deneyiminde sesi fena değil mikrofonu da idare eder seviyesinde. Henüz 3.5 mm jak girişiyle deneme fırsatım olmadı. 4 ayrı modda kullanılabilir olması ve inanılmaz hafif olması çok iyi bir şey. 700 Liraya bu özellikleri başka bir kulaklıkta bulmak zor. Her şey ses kalitesi değil ergonomi de gerçekten önemli kafaüstü bir kulaklıkta.
bu fiyat bandında kablosuz yok diye biliyorumBaşka buna rakip bir kulaklık var mı
Tmmdır iyi günler hocambu fiyat bandında kablosuz yok diye biliyorum