AlKaphrahTR
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
fiyatı bu şekilde almayı düşünüyorum valorant cs gibi oyunlarda iş görür mü?
trendyol resmi satıcısı iade hakkım vardırgüzel diyen var leş diyen var iade hakkınız oluyorsa bu kulaklıklarda en iyisi sizin alıp deneyimlemeniz olur
oyunlarda deneme fırsatın oldu mu ?Ben kullanıyorum memnunum. Ama memnuniyet kişiden kişiye değişir. Çok hafif , kafayı kulakları sıkmıyor açtırmıyor. Kablosuz zaten acayip özgürlük. Şarj süresini tam ölçmedim ama gayet uzun gidiyor. YouTube videolarını izleyin
bence baya iyi hocam 3 aydır kullanıyorum harbiden sağlam kulaklık kaç kere fırlattım kim bilir hala kırılmadı pıaosdjmnopsdfiyatı bu şekilde almayı düşünüyorum valorant cs gibi oyunlarda iş görür mü?
oyunlar denedin mi fps oyunları vs. ses kasma nasıl?bence baya iyi hocam 3 aydır kullanıyorum harbiden sağlam kulaklık kaç kere fırlattım kim bilir hala kırılmadı pıaosdjmnopsd
Warzone oynuyorum. Benim işimi fazlası ile görüyor. Daha iyileri mutlaka vardır. Ama f/p bence.oyunlarda deneme fırsatın oldu mu ?
ses kasımı güzel hocam valo cs fortnite oynuyorum şu aralar gayet kolay anlıyorum seslerioyunlar denedin mi fps oyunları vs. ses kasma nasıl?