Neler Yeni

İnceleme Havit Gamenote Fuxi H7 Kulaklık

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Ferhat Bilgi
HyperX Cloud Alpha kullanmış biri olarak söylemeliyim ki Fuxi H7’nin sesi ve basları inanılmaz, hele de bu fiyat aralığında! Kablosuz olması, mükemmel mikrofonu ve etkileyici ses kalitesiyle rakipsiz bir seçenek. Forumda robotlaşma sorunu yaşayan arkadaşlar olmuş, eğer ben de bir sorun yaşarsam burada paylaşırım. Ancak dayanamadım ve hemen yorum yapmak istedim; bu fiyata böyle bir kulaklık bulunmaz, ihtiyacı olan herkesin kaçırmadan alması gerek! 1500 TL bu kulaklık için az bile Oha diyorum... HyperX Cloud Alpha’ya 10 puan versem, buna da 9 puan veririm. Mikrofon açısından HyperX Cloud Alpha ile kafa kafaya, hatta belki daha iyi bile olabilir.
Bende tam bundan bahsediyorum diğer modelleri bilemem ama bu fiyata kablosuz bi kulaklık için harika ya da bize sağlam geldi arkadaşlara problemli ürün geldi bilemiyorum ama konuyuaçtığımdan beri 1 tane problem yaşamadım

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
mershadow
Bende tam bundan bahsediyorum diğer modelleri bilemem ama bu fiyata kablosuz bi kulaklık için harika ya da bize sağlam geldi arkadaşlara problemli ürün geldi bilemiyorum ama konuyuaçtığımdan beri 1 tane problem yaşamadım
Hocam, 1,5 saattir hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorum. Ancak, alıcıdan uzaklaşıp yan odaya geçtiğimde, yaklaşık 10-15 metreden sonra ses robotlaşmaya başladı ve ardından bağlantı koptu. Alıcıya yaklaştığımda ses geri geldi, fakat sonrasında alıcının dibindeyken ara ara robotlaşma olmaya başladı. Alıcıdan uzaklaşana kadar böyle bir sorun yaşamamıştım. Kulaklığı kapatıp açarak ve alıcıyı tekrar takarak deneyeceğim. İnşallah sorun devam etmez çünkü ses kalitesine hayran kaldım.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Ferhat Bilgi
Hocam, 1,5 saattir hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorum. Ancak, alıcıdan uzaklaşıp yan odaya geçtiğimde, yaklaşık 10-15 metreden sonra ses robotlaşmaya başladı ve ardından bağlantı koptu. Alıcıya yaklaştığımda ses geri geldi, fakat sonrasında alıcının dibindeyken ara ara robotlaşma olmaya başladı. Alıcıdan uzaklaşana kadar böyle bir sorun yaşamamıştım. Kulaklığı kapatıp açarak ve alıcıyı tekrar takarak deneyeceğim. İnşallah sorun devam etmez çünkü ses kalitesine hayran kaldım.
Ben de uzaklaştım ama öyle dediğiniz gibi kopukluk vs yaşamadım belli bi mesafede yapıyor masa başında yok hiçbir sorun

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Kadir
Havitin şu pedleri aşırı rahat bayılıyorum

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Arkadaşlar dün aldım kulaklığı seste robotlaşma yapıyor ve mikrofon çalıştıramadım bir türlü ne kablolu ne 2.4ghz ile trendyoldan almıştım.

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
mershadow
Kulaklığı kapatıp açarak ve alıcıyı tekrar takarak deneyeceğim
Kulaklığı kapatıp, alıcıyı çıkartıp takarak yeniden açtım. 1,5 saattir sorunsuz dinliyorum. Robotlaşma sorunu, alıcıdan uzaklaştıktan sonra kulaklık bağlantısının kesilmesi ve alıcıya tekrar yaklaştıktan sonra dinlerken ortaya çıkıyor gibi görünüyor.

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
vladimiz putin
Kulaklığı kapatıp, alıcıyı çıkartıp takarak yeniden açtım. 1,5 saattir sorunsuz dinliyorum. Robotlaşma sorunu, alıcıdan uzaklaştıktan sonra kulaklık bağlantısının kesilmesi ve alıcıya tekrar yaklaştıktan sonra dinlerken ortaya çıkıyor gibi görünüyor.
bende olan robotlasma normal bir sekilde kullanirken alicinin dibindeyken oluyordu. bu sebepten iade ettim

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Harun Kayatekin
Arkadaslar alınır mı sizce yoksa direkt cloud 3 almayı düsünüyorum var mı öneri

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
mershadow
bende olan robotlasma normal bir sekilde kullanirken alicinin dibindeyken oluyordu. bu sebepten iade ettim
Eğer kulaklığı ilk açtıktan sonra, alıcıdan hiç uzaklaşmadan robotlaşıyorsa, evet iade etmeniz mantıklı olmuş. Ancak, değişim de düşünebilirdiniz çünkü kulaklığın ses kalitesi, mikrofonu ve konforu gerçekten çok çok iyi.

umut21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut
Ürünü bende incehesap cuma akşamından almıştım 1500 TL gibi bir fiyata, laptopla kullanırken robotlaşma sesi yapıyor sebebide şu wireless WFİ ağı ile bluetooth çoğu laptopta aynı veriyi kullanıyor ben wfiyi kapatıp sadece kulaklığı kullandığımda sorun çözülüyor mesela. Normal kasamda kullanırken USB üzerinden kullanıyorum hiç robotlaşma sorunu olmuyor. Robotlaşmanın mantığı birnevi bağlantı zayıflığından oluyor.

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
mershadow

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
vladimiz putin
Eğer kulaklığı ilk açtıktan sonra, alıcıdan hiç uzaklaşmadan robotlaşıyorsa, evet iade etmeniz mantıklı olmuş. Ancak, değişim de düşünebilirdiniz çünkü kulaklığın ses kalitesi, mikrofonu ve konforu gerçekten çok çok iyi.
gamepower fujin pro dan gectigim icin beni ses konusunda pek tatmin edemedi. ayrica kulakligin pedlerinin arasindaki plastik kulagima degiyordu ve acitiyor ayni zamanda kizartiyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,050,075
Üyeler
166,689
Son üye
yinzero