Yardım Havit Gamenote GK50 192KHz Cızırtı ve Robotik Ses Sorunu

CliqueDOS

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar selam, hızlıca özet geçeyim:
Geçen gün Amazon üzerinden Havit Gamenote GK50 Mikrofon aldım, vaat ettiği özellikler ve incelemelerindeki ses kalitesi kendi fiyat bandı için fazlasıyla rakipsiz olduğu için bu tercihi yapmıştım.
Ancak bir sorun var, cihaz 24 bit 192KHz desteklediğini iddia ediyor ama ben 16 bit 192KHz veya 24 bit 192KHz seçeneklerini seçtiğimde ses ciddi olarak bozuluyor robotik bit hale bürünüyor. 96KHz ayarında böyle bir sorun olmuyor.

Bunun üzerine araştırdım ve ME6S modelinde de benzer sorunlar yaşayan insanlar olduğunu bazı sitelerde gördüm. Cihazın ses çipini araştırırken karşıma sürekli olarak SSS1700 çipi çıktığını gördüm, kesin olmadığı için Alibaba üzerinde Havit'in hesabını bulup ürün hakkında teknik sorular sordum. Verdiği cevap SSS1700 çipi oldu. Kişiyi araştırdığımda Havit'de satış temsilcisi olarak çalışan biri çıkıyor.

Şimdi sıkıntı şurada, SSS1700 çipi denen naneyi araştırdığımda bu çipin 24bit/96KHz desteğe sahip olduğu yazıyor hatta Datasheet eklerini de aşağıya ekleyeceğim.

Peki asıl kilit konu ve sormak istediğim şu: ME6S veya Havit GK50 kullanan kişilerden ve sizden bilgi almak istiyorum. Bu mikrofon cidden 192KHz mi yoksa aslında 96KHz mi? Yani benim mikrofon mu bozuk, yoksa bu mikrofonda sınır aslında 96KHz mi? Kullanan kişilerden bunu denemelerini istiyorum. 192KHz ayarına çektikten sonra mikrofonun kablosunu söküp takmalarını veya bilgisayarı kapatıp tekrar açmalarını ve sesin bozulup bozulmadığını söylemlerini istiyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Datasheet: Google Drive

Geri