❌İndirim Bitti! Havit Gamenote H2002E Pro (3.5mm) Oyuncu Kulaklığı 693₺!🔥(Kargo Dahil)

Özel bir ses kartım yok MSI PRO H610M-G anakart ile performans alabilir miyim? Bir de kafam büyük çok rahatsız eder mi acaba? VXE V1 biraz sıkıyordu mesela. Uzun zamandır da düzgün bir kulaklık arayışındayım @Lloydˢᵗᵉʳ
Anakart modelinin Realtek ALC892/ ALC897 ses kartına sahip olduğu belirtilmiş. Çok iyi olduğu söylenemez ama yeterli gelecektir bu kulaklığa. Gördüğüm kadarıyla konforunun VXE V1'den rahat olduğunu söyleyebilirim. Ama büyük kafa söz konusu olduğunda özellikle kafa bandı rahatsızlık verebilir Havit'in duruma göre. Denemek lazım. İade konusunu satıcıyla teyit edip eğer rahat gelmezse iadesi verilebilir. Bazı kulaklık satıcıları direkt iade almıyorlar çünkü.

Konuyu açtığımda fiyatı 1100₺ civarı olan ürün 700₺'ye düşmüş. Konuyu güncelledim. Kaçırılmaması gereken bir fırsat gerçekten.

100 TL kupon + Vodofone Pay %10 iadesiyle 630 TL gibi komik bir rakama aldım açıkçası kutuyu açmaya bilirim Dursun kenarda illaki lazım olur :)

Kafa bantlı olmayan kulkalıklar uzun kullanımda kafatasının yamukluğuna ve o bölge de ki saçların seyrekleşmesine yol açıyor. Uzun süre pc başında oturanlar için kafa bantlı olanları öneririm

Asus Prime B450m K II anakart (Realtek AlC887-897 ses kartı) ile nasıl performans verir acaba kullanan var mı? Kulaklığın kendi ses kartı yok diye soruyorum

kulaklığı satın aldım ama eq için driver bulamadım kulaklıgın kendisinin driverı yok mu

Bir süredir forumda aktif olmadığımdan yazamadım. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Fiyat 900₺ olmuş ama hala alınabilitesi yüksek bir seçenek olarak duruyor. H2002D de aynı fiyatta şu anlık.

ben kullanıyorum bu kulaklığı. Süngerleri yumuşak. Beni pek rahatsız etmiyor. Ensem çok kalın değil :D
Arada kulaklarda hafif ağrı yaptığı oluyor, ben gözlükle kullandığımdan muhtemelen tam oturmadığından kaynaklı olabilir.

Kafa bantlı olmayan kulkalıklar uzun kullanımda kafatasının yamukluğuna ve o bölge de ki saçların seyrekleşmesine yol açıyor. Uzun süre pc başında oturanlar için kafa bantlı olanları öneririm
Kafa bandı olmayan kulaklıkların uzun kullanımda kafaya baskı uygulaması sonucu kafa derisinde hafif göçük yarattığı doğru, bende de var o hafiften. Ancak kafatası gibi çok sert yapıya sahip bir kemik dokusunda yamulma olması mümkün değil. Göçme deride oluyor dediğim gibi. Saçı seyrelttiğini düşünmüyorum, yalnızca baskıdan dolayı alttaki saçları düzleştiriyor; o kadar.
Bu bütçede aynı ses kalitesi ve teknik özelliklerde konforu daha iyi bir kulaklık mevcut değil gördüğüm kadarıyla. O yüzden konfor konusunda hassas olanlar ve 7/24 takacaklar hariç rahatça alıp kullanılabilir.

Asus Prime B450m K II anakart (Realtek AlC887-897 ses kartı) ile nasıl performans verir acaba kullanan var mı? Kulaklığın kendi ses kartı yok diye soruyorum
Giriş seviye denilebilecek, standart bir model. Yeterli gelecektir yine de. Tabii daha iyi bir ses kartı fark yaratabilir.

h2002d de 100 tl daha pahalı hangisi daha iyi hocam
Teknik açıdan H2002E Pro daha iyi. Ses kalitesi bakımından da az da olsa önde olduğunu düşünüyorum. Kullananlar varsa daha detaylı karşılaştırma açısından bilgi verebilirler. Ben H2002E Pro'dan memnunum ses performansı bakımından. Şu anki fiyatına göre de gayet iyidir.

kulaklığı satın aldım ama eq için driver bulamadım kulaklıgın kendisinin driverı yok mu
Kulaklığa özel driver mevcut değil bildiğim kadarıyla.

Son düzenleme:
Fuxi-H3 varken buna bakmayın bile. İkinci seçenek olarak üstüne az daha koyup H2002P de alınabilir.
Bu anca 600-700 TL bandına düşerse alınır.

Güncel fiyat 700₺. Kaçırmayın derim.

Fuxi-H3 varken buna bakmayın bile. İkinci seçenek olarak üstüne az daha koyup H2002P de alınabilir.
Bu anca 600-700 TL bandına düşerse alınır.
H2002E Pro, teknik açıdan hem H2002P'den (USB ve dümenden 7.1 olması pek bir şey ifade etmiyor); hem de kablosuz olması haricinde H3'ten üstün. Kullanılan cihazın ses kartı çok kötü değilse bariz daha iyi ses verecektir.
H3 ile forumda sorun yaşayan bir çok kullanıcı var. Özellikle bağlantı kopması ve ses kalitesinin kötü olması yönünde.
H2002E Pro hakkında ise olumlu görüşler hakim. Kendim de epeyce bir süredir kullanıyor olmam dolayısıyla, ses kalitesinden gayet memnunum ve 700₺ çok iyi bir fiyat.

Son düzenleme:
Geri